Fără gol primit cu Dinamo Minsk!

Ultima actualizare:

    Clujeanul Monroi va fi titular şi în meciul de disearăFoto: Mediafax
Clujeanul Monroi va fi titular şi în meciul de disearăFoto: Mediafax

După Jagodina, pentru ceferiştii lui Vasile Miruţă urmează un adversar mult mai puternic. Dinamo Minsk are nu mai puţin de şase jucători în naţionala Belarusului şi tot şase în selecţionata de tineret. Tocmai de aceea, clujenii spun că se mulţumesc să nu primească gol în meciul din această seară, disputat în deplasare.

CFR are parte de un start de sezon infernal. Ardelenii au programate patru meciuri oficiale în doar 11 zile, fapt care i-a făcut pe şefii din Gruia să cumpere jucători pe bandă rulantă. ”A trebuit să ne asigurăm că avem dubluri pe posturi, în unele cazuri, chiar câte trei jucători”, a precizat Iuliu Mureşan, preşedintele clujenilor. Cum primul meci este şi cel mai important, şefii din Gruia au abandonat grijile derbiului cu Steaua, de duminică, şi se concentrează exclusiv pe întâlnirea cu Dinamo Minsk, din turul trei prleiminar al Ligii Europa.“Este extrem de important să nu primim gol”, a punctat antrenorul Vasile Miriuţă, completat de Iuliu Mureşan: “Sunt convins că putem marca în deplasare. Contează foarte mult ca jocul nostru defensiv să fie exact. Să nu le dăm şanse să înscrie. Un rezultat fără gol primit în Belarus ne-ar da prima şansă în returul din Gruia”.

Atenţie, clujeni! La centru e cel mai prost arbitru

Martin Hansson e un “central” foarte controversat
Martin Hansson e un “central” foarte controversat

Partida va fi condusă de suedezul Martin Hansson, “flueiraş” ce doar într-un an a comis trei greşeli majore. Prima dată “s-a remarcat” în noiembrie 2008 la un meci din Liga Campionilor dintre Atletico Madrid şi Liverpool. Aproape de finalul jocului a acordat un penalty pentru englezi după ce Gerrard a căzut teatral în careu. Disputa s-a încheiat 1-1, iar Gerrard a recunoscut că nu merita lovitura de la 11 metri. În iunie 2009 a comis-o iar: la finala Cupei Confederaţilor nu a validat un gol al brazilianului Kaka în poarta americanilor, dar jucătorii “cariocas” au câştigat până la urmă jocul. Dar, gafa pentru care irlandezii nu-l vor ierta niciodată a fost în barajul cu Franţa pentru Mondialul din 2010. Henry i-a calificat pe “cocoşii galici” cu un gol precedat de un henţ văzut şi din avion, iar Hansson a validat golul. Arbitrul, ce lucrează şi ca pompier, a devenit subiectul unui film documentar, mai ales că el a ajuns pe lista “fluieraşilor” pentru Mondialul din Africa de Sud. Şi acum pe facebook are pagini dedicate sub titulatura de “criminal”, mai ales că şi-n campionatul suedez a “masacrat” mai multe meciuri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net