Fără 15 jucători infectați cu COVID-19, echipa lui Răzvan Lucescu a jucat în Liga Campionilor Asiei

al-hilal-epa-efe-h_56331411.jpg

În 10 septembrie, Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită
În 10 septembrie, Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită
Foto: EPA-EFE

Situația în care se află FCSB, care are 9 jucători depistați pozitiv cu noul coronavirus, nu este singulară în fotbalul internațional. Cu un număr și mai mare de jucători infectați se confruntă Al-Hilal. Antrenată de Răzvan Lucescu, gruparea saudită a fost nevoită să joace meciul cu Shahr Khodro (Iran), din Liga Campionilor Asiei, fără 15 fotbaliști!

Al-Hilal a precizat pe Twitter că a solicitat amânarea partidei, însă Confederația Asiatică de Fotbal (AFC) a refuzat. Contând pentru a 5-a etapă a Grupei B, meciul s-a disputat, duminică, 20 septembrie, la Al Wakrah (Qatar), și s-a încheiat la egalitate, 0-0. Conform regulilor AFC, campioana Asiei en titre a putut disputa întâlnirea fiindcă 14 dintre jucătorii săi erau valizi, inclusiv doi portari. Printre fotbaliștii infectați se numără atacantul francez Bafetimbi Gomis şi mijlocaşul italian Sebastian Giovinco.
După confruntarea care a contat ca fiind în deplasare, Răzvan Lucescu a catalogat situația în care se află gruparea sa drept complicată, dar a declarat că obiectivul rămâne același, și anume câștigarea competiției.
În celălalt meci al Grupei B, Shabab Al-Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite) a remizat (0-0) cu Pakhtakor (Uzbekistan). După cinci etape, Ah-Hilal conduce în clasament, cu 11 puncte, fiind urmată de Pakhtakor (8p), Al-Ahli (7p) şi Shahr Khodro (1p). Ultima rundă este programată în 23 septembrie, când sunt programate partidele Al-Hilal - Al-Ahli și Shahr - Pakhtakor. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1