"Fantoma" lui Reghe îl bântuie pe Piţi

reghe.jpg

Victor Piţurcă a pierdut clar (0-3) meciul cu fosta echipă a lui Reghecampf şi nu mai are şanse să-şi îndeplinească obiectivul cu Al-Ittihad
Citeste tot despre: 

Al-Ittihad, formaţia pregătită de fostul selecţioner al României, a ieşit definitiv din cursa pentru ocuparea unui loc pe podium în Arabia Saudită. Piţurcă şi jucătorii săi au fost „îngropaţi” de foştii elevi ai lui Laurenţiu Reghecampf.

Reghe a plecat de mult timp de la arabi, dar rivalitatea dintre el şi Victor Piţurcă rămâne de actualitate. Vineri seară, Piţi a suferit cea mai drastică înfrângere de când a ajuns în Arabia Saudită, un 0-3 usturător pe terenul marii rivale Al-Hilal. Cu această victorie, gruparea antrenată în prima parte a sezonului de Reghecampf le-a spulberat celor de la Al-Ittihad şansele de a se clasa pe unul din primele trei locuri la finalul campionatului. Cu trei etape rămase de disputat, trupa lui Piţi e la cinci puncte de locul trei ocupat de Al-Hilal, astfel că zarurile par să fie aruncate.

Pentru Piţurcă era vital ca Al-Ittihad să prindă podiumul, performanţă care ar fi trimis echipa din Jeddah în viitoarea stagiune a Ligii Campionilor Asiei. De altfel, acesta a fost principalul obiectiv impus tehnicianului român la instalare. În aceste condiţii, nu e exclus ca şeicii de la Al-Ittihad să ia în calcul inclusiv demiterea lui Victor Piţurcă. În meciul crucial cu Al-Hilal, foştii stelişti Sânmărtean şi Szukala au jucat pe întreaga durată a întâlnirii, fără mari realizări. Mai mult, polonezul a comis penalty-ul din care adversarii au marcat al treilea gol.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1