Fantoma lui Bilbao a încurcat-o pe Dinamo

Ultima actualizare:

    Hanca şi compania vor juca săptămâna viitoare cu ChiajnaFoto Click!
Hanca şi compania vor juca săptămâna viitoare cu ChiajnaFoto Click!

"Câinii" nu s-au mai concentrat la partida cu Botoşani, gândul lor zburând spre duelul cu spaniolii, din Liga Europa. Au făcut rău pentru că au fost învinşi pe Arena Naţională de FC Botoşani, scor 1-0.

Golul oaspeţilor a fost marcat de Golofca în minutul 69, iar Cosmin Contra, era devastat la final. Antrenorul lui Dinamo consideră că echipa lui merita mai mult şi că va arăta altfel cu Bilbao. I-am analizat cu CFR și știam că vom avea meci greu. Din 10 astfel de meciuri vom câștiga 9. Am ratat foarte mult. Ei la primul șut pe poartă ne-au dat gol. Am încercat mai mult cu inima decât să facem acțiuni care să ne ajute să câștigăm. Trebuie să ne recuperăm până la meciul de joi. Nu meritam să pierdem, am avut mari ocazii. Trebuie să învățăm din înfrângeri. Trebuie să știm că trebuie să avem limpezime și să nu le permitem să ne înscrie goluri. Nu e ușor să îl integrezi pe Albin în dinamica jocului. Vom vedea dacă voi face schimbări. Au alergat mult pe o căldură sufocantă. Vom vedea mâine cum sunt jucătorii din punct de vedere fizic. Joi nu vom mai avea cinci șase ocazii de gol, vom avea două și trebuie să fim mai inspirați. Poate am lăsat golurile pentru joi”, a spus Contra

Eroul moldovenilor era însă în al nouălea cer şi tinde să devină botoşăneanul cel mai dorit, în faţa "perlei" Moruţan, care nu mai joacă nimic de când se vorbeşte într-una despre el. "Sunt fericit, dar foarte obosit. Dinamo este o echipă bună, sunt epuizat acum, dar o să mă bucur mai târziu. Am avut noroc în prima repriză, ne bucurăm că am intrat cu 0-0 la pauză. În repriza a doua am avut și noi ceva ocazii, mă bucur că am marcat și am câștigat. Eu mă pregătesc cât pot de bine la antrenament și încerc să dau cât mai bine în meciuri. Suntem fericiți, este prima victorie la Dinamo acasă. Am avut două meciuri grele cu CFR și Dinamo și ne bucurăm că am luat 4 puncte”, a declarat Cătălin Golofca la finalul partidei.

Dinamo - Bilbao se va juca joi, de la 20:30, în direct pe TVR1.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net