Fanii vor să-l oprească pe Messi. Nemulțumiți de plecarea starului argentinian, suporterii Barcelonei au depus plângere împotriva PSG

Ultima actualizare:

    Fanii Barcelonei nu acceptă plecarea lui MessiFoto: EPA-EFE
Fanii Barcelonei nu acceptă plecarea lui MessiFoto: EPA-EFE

Vestea că Lionel Messi nu va semna prelungirea contractului cu gruparea catalană a stârnit un val de proteste în rândul fanilor acesteia. Iar suporteri nu se limitează doar la a manifesta în fața stadionului Camp Nou.

Potrivit site-ului cotidianului belgian „Le Soir”, un grup de socios, reprezentat de avocatul parizian Juan Branco, a decis să depună o plângere împotriva formației Paris Saint-Germain în faţa Comisiei Europene, legată de regulile fair-play-ui financiar. „Este de neconceput ca fair-play-ul financiar să agraveze excesele de fotbal-afaceri şi să denatureze competiţiile”, a comentat Juan Branco, pe Twitter.Apropiata plecare a lui Lionel Messi a avut și alte efecte. Astfel, jucătorii Barcelonei au fost fluieraţi deși au câștigat cu 3-0 (1-0), pe teren propriu, meciul cu Juventus Torino contând pentru Trofeul Joan Gamper. În ciuda victoriei categorice asigurată de golurile lui Depay (min. 3), Braithwaite (min. 57) şi Puig (min. 90+2), suporterii catalani şi-au exprimat tristeţea şi nemulţumirea faţă de plecarea vedetei lor preferate. În vizorul lor s-au aflat mai ales Samuel Umtiti, care a fost mai mult accidentat în ultimele luni, şi Miralem Pjanici, dar și Philippe Coutinho sau Ousmane Dembele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net