Fanii i-au cerut demisia lui Andone!

Ultima actualizare:

    Ioan Andone e aproape de despărţirea de Dinamofoto: fcdinamo.ro
Ioan Andone e aproape de despărţirea de Dinamofoto: fcdinamo.ro

CFR a învins cu 2-0 pe Dinamo, chiar în "Ştefan cel Mare", iar suporterii nu-l mai vor pe Ioan Andone ca antrenor. Tehnicianul nu vrea să plece şi susţine că echipa sa nu va rata calificarea în play-off.

"Asta e, am început prost şi am terminat prost, deşi am avut momente bune în care puteam egala. Am avut opt ocazii clare de a marca, dar am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Probleme mari nu ne-am făcut ca joc. Greşeala mare a noastră a fost în atac că nu am avut goluri, dar mai sunt şi alegerile mele. Uneori eşti inspirat, alteori nu. Trebuie să analizăm bine acest meci pentru că avem multe de învăţat", a spus Andone.

"N-am nicio treabă cu suporterii care au scandat demisia, aşa se întâmplă când pierzi. Dar, totuşi, noi venim după 15 goluri marcate în cinci meciuri. Să strige demisia, şi ce? E un cuvânt, demisia. Eu am încredere în jucători. Am încredere că nu ratăm play-off-ul, deşi se joacă, vedeţi ce rezultate sunt. Acum era o situaţie extraordinară pentru noi dacă am fi câştigat", a mai spus el.

Andone a fost aşteptat la vestiare de mai mulţi suporteri care i-au cerut demisia, dar crede că va fi iertat dacă Dinamo va învinge în derby-ul cu Steaua, din 30 noiembrie: "Ideal ar fi să câştigăm meciul cu Steaua, pentru că fanii sunt supăraţi şi ne-ar ierta toate păcatele".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net