Fanii dinamovişti au furat microfonul la Chiajna şi au înjurat Steaua!

Ultima actualizare:

    Suporterii dinamovişti neagă implicarea în incidentele din faţa Guvernului
Suporterii dinamovişti neagă implicarea în incidentele din faţa Guvernului

La meciul Chiajna - Dinamo, 3-0, din semifinalele Cupei Ligii s-a petrecut un moment şocant pe stadioanele noastre. În minutul 89, din boxele arenei ilfovene s-a auzit un îndemn către cei din galeria roş-albă pentru a înjura rivala din Ghencea.

"Şi acum, Peluza Sud Dinamo şi PCH să strige: m... Steaua, m... Steaua!", s-a auzit în staţia de amplificare şi suporterii au scandat imediat. Cei prezenţi au dat vina pe crainic, dar acesta s-a apărat explicând pe pagina sa de facebook.

"Din momente obiective nu pot să vă povestesc ce s-a întâmplat încă, pentru a fost demarată o anchetă în acest caz. Vreau să menționez însă un singur lucru: NU CRAINICUL STADIONULUI A LANSAT ACELE INJURII LA STATIA DE AMPLIFICARE !!!!! Sunt convins însă că toți prietenii mei, toate cunoștințele, foști și actuali colegi cunosc modul meu de a fi și de a mă comporta și îi asigur că nu am suferit niciun șoc în ultima perioadă pentru a deveni altfel. Voi reveni după ce autoritățile statului își vor face datoria", a spus Horaţiu Ciornei.

El a fost victima unei farse: un grup de fani dinamovişti ce au urmărit meciul de la tribuna VIP, lângă fiind amplasată cabina crainicului, l-au abordat pe acesta spunându-i că-l recunosc de pe vremea când realiza emisiuni sportive. Au pornit un subiect pe teme sportive, pentru a-i distrage atenţia, iar un altul i-a furat microfonul. A luat-o la fugă, crainicul l-a urmărit, dar până să-l prindă, suporterul a apucat să facă "anunţul".

Acum, cei responsabili vor fi anchetaţi, identificarea urmând a se face cu ajutorul imaginilor, stadionul fiind dotat cu sistem de supraveghere video. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net