Fanii dinamovişti au furat microfonul la Chiajna şi au înjurat Steaua!

suporteri dinamo

suporteri dinamo
Suporterii dinamovişti neagă implicarea în incidentele din faţa Guvernului
Citeste tot despre: 

La meciul Chiajna - Dinamo, 3-0, din semifinalele Cupei Ligii s-a petrecut un moment şocant pe stadioanele noastre. În minutul 89, din boxele arenei ilfovene s-a auzit un îndemn către cei din galeria roş-albă pentru a înjura rivala din Ghencea.

"Şi acum, Peluza Sud Dinamo şi PCH să strige: m... Steaua, m... Steaua!", s-a auzit în staţia de amplificare şi suporterii au scandat imediat. Cei prezenţi au dat vina pe crainic, dar acesta s-a apărat explicând pe pagina sa de facebook.

"Din momente obiective nu pot să vă povestesc ce s-a întâmplat încă, pentru a fost demarată o anchetă în acest caz. Vreau să menționez însă un singur lucru: NU CRAINICUL STADIONULUI A LANSAT ACELE INJURII LA STATIA DE AMPLIFICARE !!!!! Sunt convins însă că toți prietenii mei, toate cunoștințele, foști și actuali colegi cunosc modul meu de a fi și de a mă comporta și îi asigur că nu am suferit niciun șoc în ultima perioadă pentru a deveni altfel. Voi reveni după ce autoritățile statului își vor face datoria", a spus Horaţiu Ciornei.

El a fost victima unei farse: un grup de fani dinamovişti ce au urmărit meciul de la tribuna VIP, lângă fiind amplasată cabina crainicului, l-au abordat pe acesta spunându-i că-l recunosc de pe vremea când realiza emisiuni sportive. Au pornit un subiect pe teme sportive, pentru a-i distrage atenţia, iar un altul i-a furat microfonul. A luat-o la fugă, crainicul l-a urmărit, dar până să-l prindă, suporterul a apucat să facă "anunţul".

Acum, cei responsabili vor fi anchetaţi, identificarea urmând a se face cu ajutorul imaginilor, stadionul fiind dotat cu sistem de supraveghere video. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dinamo – Steaua din prima etapă a play-off-ului n-a semănat deloc cu Dinamo – Steaua din Cupă. De această dată, cele două mari rivale s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, rezultând un meci care a avut de toate.

  • gigi becali

    Steaua nu are rezultatele promise de Reghecampf, iar Gigi Becali s-a cam săturat să tot aştepte marile victorii. Roş-albaştrii nu au învins pe Dinamo în semifinalele Cupei României, nici în play-off, iar cei din Ghencea sunt obligaţi să învingă liderul Astra în această etapă pentru a mai spera la titlu.