Fanii «câinilor» achită amenda pentru xenofobie

Ultima actualizare:

    Arbitrul a oprit partida, spre nemulţumirea jucătorilor
Arbitrul a oprit partida, spre nemulţumirea jucătorilor

Suporterii din peluze s-au manifestat duşmănos la adresa ungurilor în timpul meciului cu ieşenii. Acum, şi-au recunoscut vina, iar la partida cu Pandurii şi cei cu legitimaţii pentru tot sezonul îşi vor achiziţiona tichete, unul costând 10 lei, suma urmând să intre în vistieria clubului, pentru a achita penalizarea.

“Afară, afară, cu ungurii din ţară!”, s-a auzit minute în şir în tribunele din “Ştefan cel Mare” şi-n minutul 32 arbitrul Iulian Călin a oprit duelul roş-albilor cu cei de la CSMS Iaşi, 0-0. Jocul s-a reluat, fanii au părăsit nervoşi arena, însă LPF nu a iertat gazdele şi a dictat o amendă de 10.000 de lei. Conştienţi că au făcut rău clubului, ultraşii au venit cu ideea de a strânge bani pentru echipă şi au apelat şi la cei cu abonamente.

“Pentru următorul meci de acasă, cu Pandurii, rugăm toţi posesorii de abonamente să-şi ia şi un bilet. Este modalitatea de a plăti simplu amenda primită de club, din cauza noastră, pentru scandările repetate de la meciul cu Iaşiul”, a fost mesajul galeriei. Cererea lor a primit răspunsuri favorabile şi inclusiv suporterii care nu sunt în ţară au anunţat că vor cumpăra tichete online. Astfel, disputa de sâmbătă cu Pandurii va aduce încasări ca şi cum s-ar juca pe o arenă arhiplină, chiar dacă realitatea va arăta şi sectoare goale din tribune.

Rednic a început «curăţenia»

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Antrenorul “câinilor” Mircea Rednic a renunţat la serviciile fundaşului Antonio Ghomsi, jucător pe care el l-a adus şi pe care-l lăuda în urmă cu două luni. “Nu s-a adaptat şi eu cu străinii sunt foarte exigent. De acum o să fiu şi cum românii, să vadă că nu mai merge… Aşa e când iei jucători liberi, pe un salariu pe care nu aveam voie să-l depăşim fiindcă eram în insolvenţă. Acum nu mai e cazul”, a spus “Puriul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net