Fanaticii lui Fenerbahce au dat foc propriului «templu» - VIDEO

CLIIMA20100517_0041_1.jpg

Stadionul lui Fener a fost aprins
Citeste tot despre: 

Suporterii grupării Fenerbahce Istanbul nu ştiu să piardă. Dovada clară a acestui fapt a putut fi văzută duminica trecută la finalul meciului ultimei etape din Superliga turcă de fotbal. Ultraşii au incendiat arena "Şükrü Saracoğlu", cea care anul trecut a găzduit finala ultimei ediţii din Cupa UEFA (câştigată de Şahtiorul lui Mircea Lucescu).

Fenerbahce era lider înaintea etapei a 34-a de campionat, având nevoie de o victorie în faţa celor de la Trabzonspor pentru a-şi păstra poziţia în faţa următorilor de la Bursaspor.

Aceştia din urmă au câştigat la limită jocul cu Beşiktaş, campioana entitre la acel moment, la finalul meciului aşteptându-se câteva minute rezultatul de la Istanbul.

Pe "Şükrü Saracoğlu", Fener şi Trabzonspor mergeau de mai bine de oră cap la cap, scor 1-1, rezultat care s-a păstrat şi la final. Două puncte şi titlu pierdut de către Fenerbahce, de aici începând iureşul în tribune.

CLIIMA20100517_0042_1.jpg

Stadionul lui Fener a fost aprins

Fanaticii lui Fener n-au suportat faptul că au fost depăşiţi în clasament de o echipă venită de nicăieri şi care nu mai cucerise vreun titlu de campioană, ultraşii din Istanbul intrând în câteva minute într-o stare de isterie.

CLIIMA20100517_0043_1.jpg

Stadionul lui Fener a fost aprins

În primă fază s-au luat la bătaie cu poliţiştii, pentru ca apoi să dea foc arenei proprii. Au incendiat steaguri, fulare şi bannere, după minute bune, stadionul ultra-modern arzând din plin în părţile superioare.

Pompierii au intervenit cu autospecialele chiar pe gazonul arenei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1