Familia lui Ekeng a fost la INML, acolo unde e depus trupul lui Patrick

ekeng

ekeng
Soţia lui Ekeng
foto: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Soţia fostului jucător dinamovist a ajuns aseară în ţară din Franţa şi azi, alături de fraţii lui Ekeng, a fost la Institutul Naţional de Medicină Legală. Patrick a decedat în timpul meciului cu Viitorul, cauza fiind un stop cardio-respirator.

Cu ochii în lacrimi, femeia şi ceilalţi din familia camerunezului au ajuns de dimineaţă la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Acolo au dus mai multe documente necesare în ancheta privind decesul fotbalistului dinamovist, unele dintre hârtii referindu-se la starea de sănătate în care se afla sportivul înainte să intre pe teren. Apoi, au ajuns la INML pentru eliberarea actelor preluării trupului neînsufleţit al jucătorului, proces ce nu a putut fi încheiat până acum fiindcă lipseau anumite date.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seară, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

ekeng

ekeng
Fratele lui Patrick Ekeng
foto: Mihai Ionescu

ekeng

ekeng
Familia lui Ekeng a ajuns la INML cu un microbuz
foto: Mihai Ionescu

 

 

 

Loading...

Citește și

  • patou patrick ekeng

    Patou, soția dinamovistului Patrick Ekeng, decedat pe teren în timpul meciului cu FC Viitorul (6 mai), a ajuns marți seara (10 mai) în București. Femeia a ajuns în Capitală alături de fiica sa de doi ani și de încă o femeie. Acestea au urcat într-o mașină care le-a dus degrabă la un hotel din centrul Bucureștiului.

  • ekeng

    Fotbalul românesc este în doliu de vineri noaptea, atunci când jucătorul lui Dinamo, Patrick Ekeng, a murit pe teren, în urma unor probleme cardiace. Avea 26 de ani şi a lăsat în urmă o soţie însărcinată în două luni şi o fetiţă de doi ani. Fraţii şi mama africanul îl plâng din Camerun şi nu înţeleg de ce destinul a fost atât de crunt cu Patrick.