Fă asta și vei câștiga mai des biletul zilei - Vezi sfaturile specialiștilor

Ultima actualizare:

Biletul zilei trebuie câștigat, nu pierdut! Specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară ne-au furnizat câteva sfaturi și indicații care să-i ajute pe pariorii români să-și schimbe singuri norocul și să depindă mai multe de propriile forțe atunci când pariază.

Conturează-ți un buget și o strategie de mize

Dacă pariezi haotic, fără să ai un plan bine definit, îți va fi aproape imposibil să realizezi profit pe termen lung la pariuri sportive, pentru că vei depinde în mare măsură de noroc. Totul începe de la stabilirea unui buget special destinat pariurilor, fie că este vorba despre o sumă consistentă de debut sau de un buget lunar care să nu depășească 10% din veniturile tale. Ideea este să joci numai sumele pe care îți permiți să le pierzi fără să fii afectat emoțional, social, financiar sau în orice alt mod.

În al doilea rând, odată ce ți-ai definit bugetul pentru pariuri, trebuie să-ți alegi o strategie de gestionare a mizelor. Un money management simplu și totuși incredibil de popular în rândul pariorilor de top este cel în care se joacă o miză fixă din banca inițială (între 1% și 5%) pe fiecare bilet.

Joacă la agenția de pariuri online care îți oferă cele mai bune cote

Cu siguranță ai observat diferențele dintre cotele oferite de diverși operatori de pariuri sportive. Ei bine, dacă speculezi cele mai mari cote din piața de pariuri online vei avea mult mai multe șanse de a obține un profit pe termen lung. Da, pariind pe internet nu numai că ai acces la o ofertă bogată de pariuri sportive, ci și la numeroase promoții și programe de fidelizare care te pot ajuta să-ți rotunjești veniturile. În funcție numărul selecțiilor jucate și de valoarea cotelor, se pot obține diferențe extrem de mari între două bilete identice plasate la doi operatori diferiți.

Sfatul specialiștilor este să te înregistrezi la casele de pariuri sportive online de top care sunt licențiate la noi în țară și să joci de fiecare dată acolo unde găsești cele mai bune cote.

Limitează numărul total de evenimente și cota totală a biletului

Foarte mulți pariori speră să dea lovitură și să se îmbogățească, la fel ca la loterie, mai ales pentru că pe internet circulă săptămânal bilete bombă câștigătoare, însă în realitate, câștigarea unui astfel de bilet nu ține de cunoștințele personale și de timpul alocat analizării meciurilor, ci pur și simplu de noroc. În general, orice bilet cu cotă mai mare de 100 ține mult prea puțin de individ.

Dacă profesioniștii aleg să joace numai pariuri individuale, noi ceilalți ar trebui să ne apropiem pe cât de mult posibil de stilul lor de joc. Pentru că biletul zilei la noi în țară reprezintă un adevărat fenomen, cunoscătorii ne recomandă să nu adăugăm mai mult de 5 selecții pe bilet și să vizăm o cotă totală mai mică de 5.50 pentru a putea spera la mai multe pariuri câștigătoare.

Nu copia ponturile altora, ci analizează partidele cu seriozitate

Lipsa timpului și a inspirației îi determină de multe ori pe pasionații de pariuri sportive să mizeze ponturile furnizate de către alți pariori, fără să-și mai bată capul cu selectarea și analizarea pronosticurilor. Problema este că jucând în acest mod, pariorul nu are control asupra rezultatelor obținute și chiar dacă pe termen scurt își îmbunătățește rezultatele, aceasta nu este o strategie viabilă pentru că nu are perspectivă.

Pe de altă parte, nu este nimic rău în a te inspira din avancronicile sau ponturile de la biletul zilei de pe PariuriX, site-ul celei mai mari și mai active comunități de profil de la noi din țară. Totuși, fiecare parior are datoria de a analiza orice pronostic înainte de a-l juca și de a-și dezvolta un stil pe care să și-l perfecționeze constant. Numai astfel va putea învăța din greșeli și implicit, va progresa de-a lungul timpului dacă tratează subiectul cu seriozitate.

Învață să mai spui și pas, din când în când

simeon stalpnicul png

Nu paria atunci când ești foarte obosit, plictisit, stresat sau sub influența alcoolului. Încearcă să nu transformi pariurile într-un viciu, ci consideră această activitate ca fiind un hobby, o distracție și nu lăsa ca lucrurile să-ți scape de sub control.

În altă ordine de idei, atunci când prinzi o serie negativă și foarte ghinionistă nu te grăbi să te stresezi și să mărești mizele în mod nejustificat cu speranța că-ți vei recupera pierderile până la asfințit, pentru că totul se va încheia prost. Aceasta este capcana în care sunt prinși zilnic foarte mulți pariori, însă tu nu trebuie să-i dai curs. Află că orice parior din această lume traversează perioade nefaste și chiar în rândul profesioniștilor vei găsi luni încheiate cu bilanț negativ. Acceptă înfrângerile și învață să mai iei și pauze de la pariat, să te mai deconectezi o zi sau două și apoi să revii cu forțe proaspete și cu mintea limpede.

Succes, să fie verde!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net