Ezequias şi Grigorie, sărbătoriţi în cantonament

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aniversarea zilelor de naştere i-a prins pe Ezequias Tavares şi pe Grigorie în stagiul de pregătire din Turcia, aşa că n-au putut fi alături de familie sau de prietenii lor în aceste momente.

Au fost însă lângă ei cealaltă familie, Rapid, şi cei doi jucători nu s-au simţit tocmai rău.

Pancu a fost sufletul petrecerii, ca de obicei

simeon stalpnicul png

Rapidiştii se află de două săptămâni în Antalya, într-un cantonament istovitor şi fără vreo altă activitate plăcută care să le întrerupă „calvarul".

Cei doi sărbătoriţi au primit un tricou cu autografele colegilor

simeon stalpnicul png

În aceste condiţii, Pancu şi compania au aşteptat orice prilej de a se destinde, iar o aniversare a unui coleg a fost motivul potrivit. Când e vorba însă de două aniversări, deja petrecerea e inevitabilă şi nici măcar „morăcănosul" Răzvan Lucescu nu s-a putut împotrivi.

Coman l-a luat deja sub „aripa” sa pe Vâtcă

simeon stalpnicul png

Aşa au stat lucrurile în cantonamentul giuleştenilor marţi seara, când Ştefan Grigorie şi Ezequias Tavares au fost sărăbătoriţi de colegi şi de întreg staful la hotelul de lux, Susesi, unde sunt cazaţi.

Preşedintele Zotta a ajuns şi el în cantonamentul Rapidului

simeon stalpnicul png

Mijlocaşul român a schimbat prefixul chiar în ziua petrecerii, adică pe 31 ianuarie, ajungând la 30 de ani, iar fundaşul brazilian a împlinit 31 de ani pe 28 ianuarie, dar pentru a nu întrerupe antrenamentele, s-a hotărât ca petrecerile să fie făcute în aceeaşi zi.

La chef a participat toată lumea, inclusiv preşedintele Constantin Zotta, venit în sfârşit din România, şi antrenorul Răzvan Lucescu, care le-a oferit celor doi drept cadou câte un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor. La masa de după s-a permis şi câte două pahare de vin de fiecare jucători.

Au suta de mii de dolari pe masă

Rapid a învins-o sub privirile lui George Copos pe Terek Groznîi, 1-0, şi va juca finala Cupei Kadîrov, unde câştigătoarea va primi 100.000 de dolari.

În acest moment giuleştenii au asiguraţi ca finalişti doar 70.000 de dolari. „Suntem într-un moment bun al pregătirii. Vor încasa şi jucătorii ceva pentru că e meritul lor", a spus Lucescu junior mulţumit. În ultimul act, Rapid va întâlni pe Metalist Harkov, mâine, de la ora 18.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net