Există și belgieni care îl laudă pe Ianis Hagi

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi
Ianis Hagi

Dorința conducătorilor formației RK Genk de a scăpa de Ianis Hagi la vară este criticată de un fost fost internațional belgian care a jucat mulți ani inclusiv la această echipă.

Thomas Buffel (39 de ani) i-a criticat pe cei din staff-ul campioanei de anul trecut pentru că nu și-au dat seama de valoarea românului și sunt gata săcape printre degete un jucător care ar fi foarte util atât tactic cât și spectacular. ”Eu cred că au greşit. S-au grăbit să accepte varianta unui transfer definitiv la Rangers, când puteau doar să-l împrumute acolo. Deja acum, nu mai depinde nimic de ei” a explicat Thomas Buffel, citat de Telekom Sport.

Fost jucător chiar la Genk, acesta a fost încântat de ce a arătat Ianis în scurta perioadă petrecută în Scoția. ”Hagi a arătat în Scoţia că este un jucător minunat. Nu e uşor să găseşti un jucător bun, creativ, care poate înscrie goluri. Hagi a arătat deja asta la Rangers. Uneori trebuie să ai mai multă răbdare cu tinerii, însă Genk nu a făcut asta. A stat acolo doar jumătate de an şi nu au fost deloc răbdători. Poate că a avut legătură cu contextul în care este Ianis, care se află sub presiune din cauza tatălui său faimos”, a încheiat Buffel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net