EXCLUSIV! Piţurcă şi Mutu s-au certat din cauza Vicăi!

Ultima actualizare:

„Dubla" cu Ungaria şi Olanda a trecut, dar scandalurile pornite de la acele meciuri sunt departe de a se fi terminat. Victor Piţurcă nu ratează nici un prilej de a-l contra serios pe Adi Mutu, iar căpitanul naţionalei îi răspunde cu aceeaşi monedă.

S-a spus că Mutu a întârziat la lot, că a făcut gură că a fost ţinut pe bancă cu Olanda şi că i-a reproşat antrenorului că l-a trimis în teren la 3-0 pentru batavi, pe finalul jocului. Piţurcă a replicat de fiecare dată şi chiar a lăsat să se înţeleagă faptul că este posibil ca atacantul lui Ajaccio să nu mai vină la naţională în mandatul său. Mutu nu a rămas dator şi, pe lângă ripostele pe teme sportive, a făcut o declaraţie-şoc:" Piţurcă îmi poartă pică de 12-13 ani. Este un episod personal, care nu are legătură cu fotbalul. Am discutat atunci şi am crezut că am lămurit lucrurile, dar se pare că el nu a uitat", a spus fotbalistul, miercuri seara, la sport.ro.

Click! a aflat de unde vine, de fapt, supărarea şi ura selecţionerului la adresa lui Mutu, omul cu cele mai multe goluri la naţională, 35, egalul lui Gică Hagi. Povestea este relativ simplă, dar atunci când intervine şi o femeie, lucrurile se complică! Surse bine informate ne-au povestit că, în 2000, Piţurcă şi iubita lui de atunci, Vica Blochina, se aflau la un restaurant.

„Au venit la masa lor Adi Mutu şi Gigi Becali. După ce au petrecut ceva timp împreună, Piţi şi Vica au plecat. Câteva ore mai târziu, blondina a primit un telefon. De la Mutu, care ar fi invitat-o în oraş", ne-a dezvăluit un apropiat al cuplului. „Gurile rele" spun că Becali, bun prieten cu tehnicianul, ar fi fost capul răutăţilor şi cel care l-a încurajat pe Mutu să o abordeze pe Vica. Blonda l-a refuzat, însă această întâmplare a ajuns la urechile lui Piţurcă. Selecţionerul şi-a ieşit din minţi şi l-a făcut praf, la telefon, pe fotbalist. Din acel moment, o perioadă lungă de timp, Mutu şi Piţurcă nu şi-au mai vorbit.

Vica: «Nu mă bag în disputele lor»

Prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, nu a dorit să dea amploare scandalului dintre cei doi. „Discuţiile dintre Piţurcă şi Mutu nu mă privesc, nu ştiu eu ce se petrece la echipă. Eu vreau ca naţionala să meargă bine.

Mai departe, nu comentez problemele dintre ei", a spus Vica, pentru Click! Blonda, originară din Lituania, are în aceste zile alte probleme: aşteaptă cu sufletul la gură decizia Curţii de Apel, cu privire la solicitarea selecţionerului de a suspenda plata pensiei alimentare pentru fiul său, Edan. Verdictul se va da săptămâna viitoare.

Vica şi Piţurcă s-au iubit 16 ani şi au împreună un fiu, pe Edan, de cinci ani. În vara lui 2011, cei doi s-au certat, iar de atunci Piţi nu şi-a mai văzut băiatul. Vica l-a dat în judecată, instanţa stabilind că Edan este fiul selecţionerului şi că va primi pensie alimentară 10.000 de euro pe lună. Selecţionerul a contestat această decizie.

image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net