EXCLUSIV! Nepotul lui Toni Doboş, botez cu 90 de invitaţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Petrecere de zile mari în familia Doboş. Fostul internaţional a fost prezent în acest weekend la botezul nepoţelului său, Aris Nicholas, care i-a avut drept părinţi spirituali pe Alexandra şi Corneluş Dinu.

Sâmbătă, Iasmina şi Daniel Doboş au avut parte de unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa lor. Cei doi au sărbătorit alături de familie şi prieteni apropiaţi creştinarea micuţului Aris, în vârstă de patru luni. Lacrimile nu i-au ocolit pe proaspeţii părinţi, care au fost copleşiţi de emoţiile botezului dar şi de plânsetele micuţului din timpul slujbei.

Tortul a fost tăiat de Aris, împreună cu părinţii şi naşii

simeon stalpnicul png

„Aris a plâns surprinzător de mult şi a fost foarte agitat. El nu este obişnuit cu atâta lume în jurul lui şi cred că a fost puţin derutat. Naşii s-au descurcat foarte bine şi au făcut totul ca la carte. Am avut parte şi de un moment magic atunci când au venit zânele ursitoare şi i-au urat micuţului nostru să aibă parte numai de lucruri bune. Am vrut să respectăm toate obiceiurile şi totul a ieşit exact cum ne-am dorit", ne-a declarat în exclusivitate Iasmina Doboş.

simeon stalpnicul png

Petrecerea de botez a avut loc la un restaurant de lux din zona Pipera, unde au fost prezenţi aproximativ 90 de invitaţi, toţi prieteni foarte apropiaţi ai tinerilor părinţi.

Micuţul Aris a dansat în braţele naşului

simeon stalpnicul png

Naşi de botez pentru prima dată!

Părinţii spirituali ai micuţului, Alexandra şi Corneluş Dinu, au respectat întocmai tradiţiile botezului fiind alături de micuţul Aris şi a doua zi la băiţa pentru „scoaterea mirului".

„Alexandra şi Cornel sunt prietenii noştri de foarte mult timp şi ne-am dorit foarte mult să ne devină naşi. Au fost mereu alături de noi şi îl iubesc pe Aris ca şi cum ar fi copilul lor", ne-a spus Iasmina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net