EXCLUSIV Minune în viaţa fotbalistului Cristi Bud: "Copilul nostru a învins moartea"

Ultima actualizare:
Cristi şi Mihaela s-au căsătorit în 2011
Cristi şi Mihaela s-au căsătorit în 2011

”Credem în miracole”. Aceasta este, mai nou, deviza familiei fotbalistului Cristi Bud. Acum în Republica Moldova la Milsami Orhei, atacantul în vârstă de 29 de ani şi soţia sa, Mihaela, au fost la un pas de o nouă mare tragedie: moartea copilului nou-născut. Micuţului a avut zile, deşi nimeni nu-i dădea nici o şansă la viaţă.

Mihaela şi Cristi Bud trăiesc de aproape doi ani ca într-un film. Unul care acum a avut happy-end, însă ale cărui scene au fost, în anumite momente, dramatice. Povestea lor a început în 2011, când s-au căsătorit. Un an mai târziu, familia lor ar fi trebuit să se mărească, după ce Mihaela a rămas însărcinată. A adus pe lume un băiat, care însă nu a supravieţuit, fiind diagnosticat cu mari probleme la plămâni. După doar câteva zile de la naştere, micuţul a decedat, dându-le părinţilor tot Universul peste cap. Atacantul a aflat la începutul anului că nevasta e iar însărcinată, şi grijile au început. Au aşteptat cu sufletul la gură naşterea programată la sfârşitul lunii august. 

”Am aflat la naştere că fiul nostru suferea de aceeaşi boală pe care a avut-o şi primul băiat, care a murit la câteva zile după naştere. Am înnebunit când am auzit. Nimeni nu-i dădea nicio şansă, pentru că boala nu putea fi vindecată. E o probleme genetică, ivită numai la băieţii bebeluşi, nu şi dacă aş fi rămas însărcinată cu fete”, ne-a dezvăluit Mihaela, soţia lui Bud.


    Cristi şi Mihaela s-au căsătorit în 2011
Cristi şi Mihaela s-au căsătorit în 2011

A respirat când voiau să-l deconecteze de la aparate

Femeia merge mai departe cu incredibila poveste: ”Timp de 5 zile micuţul nostru a fost intubat. Ne-am rugat în permanenţă. Când nu mai exista nici o speranţă şi urma să fie deconectat de la aparate,  băiatul a început să respire normal. A fost un adevărat miracol. Dumnezeu a vrut ca cel mic să trăiască. Copilul nostru a învins moartea. Am avut noroc cu nişte oameni minunaţi, medicii Gabriela Olariu şi Mihai Băcilă, dar şi asistentele de la Maternitatea Odobescu, din Timişoara. S-au purtat incredibil cu noi, nu am cuvinte să le mulţumesc!”. ”Problema avută cu cel mic nu se putea diagnostica intrauterin. A fost un caz incredibil, dar este bine că totul s-a terminat cu bine, iar Milan Ioan este un băieţel sănătos şi extrem de norocos”, ne-a spus şi medicul Gabriela Olariu.

De la Pandurii, în Moldova

Cristi Bud a trăit un adevărat calvar în ultimii ani. A avut parte de o accidentare care l-a ţinut departe de gazon luni întregi, apoi a venit nenorocierea cu pierderea primului copil. Când credea că nu mai există speranţă, a aflat că va fi tătic. A trecut iar de la agonie la extaz, însă acum este liniştit că cel mic trăieşte, e sănătos şi el se poate concentra pe carieră. A ajuns în vară la Milsami Orhei, în campionatul din Republica Moldova, unde este coleg cu alţi patru români: Romeo Surdu, Rareş Soporan, Cornel Gheţi şi Adrian Grigoruţă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net