EXCLUSIV Ionel Dănciulescu şi-a făcut operație estetică

Ultima actualizare:

    Înainte Ionel avea foarte multe aluniţeFoto: Mediafax
Înainte Ionel avea foarte multe aluniţeFoto: Mediafax

Simbolul celor din “Ştefan cel Mare” a împlinit acum trei săptămâni vârsta de 38 de ani şi e într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă din noiembrie 2013 a renunţat la cariera de fotbalist. Managerul roş-albiilor Ionel Dănciulescu pare că întinereşte pe zi ce trece, iar “Click!” a aflat că a apelat şi la bisturiu pentru a-şi “curăţa” tenul.

Ca sportiv, Ionel Dăcniulescu era genul care stătea şi peste program la sala de forţă, dar de când are o muncă de birou se pregăteşte mai rar, totuşi cu acelaşi elan. Însă, Danciu şi-a rezolvat şi o problemă mai veche.

Cu ceva timp în urmă a apelat la serviciile unui doctor estetician pentru a-şi scoate aluniţele de pe faţă, iar intervenţia a trecut neobservată mult timp chiar şi de către cei din club. “Decizia lui a fost una excelentă, de prevenire a apariţiei oricăror evoluţii nedorite la aluniţe. E un exemplu de urmat, iar mitul fals conform căruia «nu e bine să le atingi», se referă la a nu le lovi sau rupe. Se recomandă totuşi scoaterea lor în timpul adolescenţei”, ne-a explicat medicul specialist Călin Doboş.

A plătit câteva sute de euro să scape de aluniţe
A plătit câteva sute de euro să scape de aluniţe

Iar intervenţia nu a fost una scumpă: „Depinde de localizare, mărime şi număr, precum şi de metoda aleasă, preţul poate varia între 200 şi 500 de lei fiecare”. În aceste condiţii, Dănciulescu a plătit câteva sute de euro şi a scăpat de aluniţe, mai ales că acestea se înmulţeau pe timp ce trece, deşi cât a fost copil nu a avut astfel de „pete” pe faţă. Oricum, fostul antrenor interimar al „câinilor” afişează acum un ten impecabil, lipsit de semne sau riduri.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net