EXCLUSIV Giovani Becali riscă să fie executat silit pentru 85.000 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Avocata care are un copil cu Giovani Becali continuă lupta în instanţă. După ce i-a deschis proces de paternitate, Aida Giurumescu a cerut executarea silită a impresarului. Ea vrea ca prin această măsură extremă să-şi recupereze pensia alimentară retroactivă de 85.000 de euro, stabilită de judecătorii austrieci.

În anul 1999, Aida Giurumescu (41 de ani) şi Giovani Becali (61 de ani) au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Trei ani mai târziu, din iubirea lor s-a născut micuţul Bernhard, care în iarnă împlineşte 11 ani.

Venirea pe lume a băiatului a fost un prilej de bucurie în relaţia lor, dar numai pe termen scurt. Greu de spus ce s-a întâmplat atunci, cert e că astăzi Giovani Becali nu vrea să-şi recunoscă fiul. Mama copilului, Aida Giurumescu, de profesie avocat, şi-a căutat dreptatea în instanţă.

VIDEO Primele declaraţii ale lui Giovani Becali, după moartea mamei sale

Din anul 2006, a urmat o lungă serie de procese, care încă nu s-au terminat.  Iniţial, a apelat la judecătorii din Austria, ţară în care locuieşte de mulţi ani. Instanţa austriacă i-a dat câştig de cauză şi le-a cerut omologilor de la Bucureşti să-l oblige pe Becali să efectueze testul ADN pentru paternitate.

Giovani Becali

simeon stalpnicul png

El a refuzat, iar la una dintre înfăţişări, care a avut loc anul trecut la Judecătoria Sector 1, fratele său Victor l-a "reprezentat". Atunci se pare că acesta ar fi oferit 40.000 de euro pentru a "stinge" procesul, dar a fost refuzat.

Magistraţii austrieci i-au dat câştig de cauză Aidei Giurumescu, ba mai mult, au stabilit că Giovani Becali trebuie să-i plătească lui Bernhard 85.000 de euro pensie alimentară retroactivă. Aida Giurumescu deţine în acest sens un titlu executoriu european , dar pentru că instanţa din România vrea recunoşterea oficială a hotărârilor definitive şi irevocabile, ca să-şi recupereze banii, ea a deschis un nou proces în ţară.

Aida Giurumescu, care provine dintr-o familie respectabilă de avocaţi, a cerut în luna iulie, executarea silită a impresarului.

Procesul se află pe rol la Judecătoria Sectorului 4. "Tot ce face Aida este pentru copil", ne-a spus avocatul Nicolae Giurumescu, tatăl Aidei Giurumescu şi apărătorul ei în procesele intentate lui Giovani Becali.

Aşa cum Click! a relatat,Giovani nu vrea să-l recunoască pe băiatul Aidei

simeon stalpnicul png

Vica Blochina s-a judecat doi ani cu Pițurcă

simeon stalpnicul png

Timp de doi ani, Vica Blochina a bătut sălile de judecată pentru ca Victor Pițurcă  să-și recunoască fiul în vârstă de șase ani. După ce a fost obligat să facă testul ADN, s-a demonstrat că antrenorul este tatăl micului Edan. Judecătorii au decis și ca Pițurcă să plătească 12.000 de lei lunar şi în jur de 50.000 de euro retroactiv, din momentul în care Vica Blochina a deschis procesul de stabilire a paternităţii.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net