EXCLUSIV Fără 3 milioane de euro, Rapid e istorie

Ultima actualizare:

Practic, clubul va dispărea pe 13 septembrie, pentru că nu s-a făcut rost de banii necesari ca planul de reorganizare să treacă de Tribunal. Din nou însă la Rapid lucrurile se produc contra naturii.

Asta pentru că noii patroni se ocupă de alte treburi, cum sunt demiterea lui Rada, acuzarea lui Pancu de revolte imaginare sau şedinţe cu fanii pe la Pro Rapid, când de fapt, dacă nu se trezesc, în trei săptămâni nu vor mai avea un club în care să se joace de-a şefii.

O persoană din cadrul clubului a dezvăluit pentru Click! ce-i aşteaptă pe giuleşteni.

„Toată lumea e sceptică în privinţa şanselor ca planul de reorganizare să fie aprobat pe 13 septembrie de Tribunalul Bucureşti. Noii patroni sunt mult în urmă cu documentele şi nu prea mai e timp. E nevoie urgentă de un milion de euro pentru datoriile către stat, şi o garanţie de 200.000 de euro pe lună, timp de un an, pentru cheltuielile curente. În total, suma trece de 3 milioane de euro, iar Adrian Zamfir a investit în club doar 20.000 de euro, prima pentru barajul cu Chiajna. Ce se întâmplă în această perioadă e doar circ pentru presă. Ce e mai rău, acum urmează", a afirmat sursa Click!, care confirmă că Rapid în această formă îşi trăieşte ultimele zile.

Zamfir şi Cristescu ştiu despre acest pericol şi par că duc clubul voit spre faliment. „Societatea comercială FC Rapid Bucureşti SA e compromisă. Ideea că George Copos şi-a asumat nişte datorii e o comedie a noilor patroni. Nu şi-a asumat nimic. Toate somaţiile de plată de la UEFA vin şi vor veni tot la Rapid. Doar un şeic sau un rus care să investească 100 de milioane de euro ne mai poate salva", a dezvăluit sursa.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net