EXCLUSIV A dormit încălţat cu ghetele de la Piţi!

Ultima actualizare:
Fiul lui Piţi joacă cu numărul 10
Fiul lui Piţi joacă cu numărul 10

2014 a fost anul împăcării pentru Vicor Piţurcă. A renunţat la orgolii şi a decis să se apropie de fiul său, Edan, făcut cu fosta iubită, Vica Blochina. Antrenorul saudiţilor de la Al-Ittihad are acum o relaţie de invidiat cu puştiul de opt ani. Nu este zi în care să nu vorbească, deşi se află la mii de kilometri depărtare unul de celălalt.

Vica Blochina s-a luptat aproape trei ani în instanţă pentru ca Victor Piţurcă să-şi recunoscă fiul, dar a meritat pe deplin. Fostul selecţioner a ajuns la sentimente mai bine faţă de fiul său, cu care a ajuns acum să aibă o relaţie perfectă. Până să plece în Arabia Saudită Piţi şi Edan, în vârstă de opt ani, erau nedespărţiţi. Antrenorul nu rata niciun moment pentru a petrece alături de puştiul său, luându-l inclusiv la toate meciurile echipei naţionale. Edan a ajuns să fie pasionat de fotbal, şi chiar practică sportul-rege. Nu la Steaua, unde a făcut istorie tatăl său, ci la rivalii de la Dinamo.

”Piţi a spus că este cea mai bună alegere pentru băiatul nostru. S-a interesat de condiţiile de acolo şi de antrenori şi a spus că este echipa potrivită”, a mărturisit în urmă cu ceva timp Vica Blochina.


    Fiul lui Piţi joacă cu numărul 10
Fiul lui Piţi joacă cu numărul 10

Copilul cel mic al antrenorului de la Al-Ittihad ”mănâncă acum fotbal pe pâine”. Nu ratează nici un meci transmis la televizor, indiferent de competiţia în care se joacă, iar discuţiile cu tatăl său sunt, inevitabil, şi despre fotbal. De când a plecat în Arabia Saudită, relaţia dintre ei nu s-a schimbat deloc. Vorbesc zilnic la telefon şi se şi văd pe Skype. În urmă cu câteva zile, fostul selecţioner a decis să-i facă o surpriză fiului său şi i-a trimis o pereche de ghete de fotbal personalizate. Încălţările, ultimul model în domeniu, sunt galbene şi au scris numele băiatului şi numărul 9, număr purtat şi de Victor Piţurcă la Steaua.

Când a primit cadoul, copilul nici n-a ştiut cum să reacţioneze. Dar, de bucurie nu şi-a dat încălţările jos din picioare nici noaptea, la culcare! Edan abia aşteaptă pauza competiţională pentru ca tatăl său să revină în ţară şi să se revadă şi ”pe viu”.

Piţurcă-Reghe, duel de ziua României

Victor Piţurcă are parte de un meci important în următoarea etapă a campionatului saudit. La 1 decembrie, exact de ziua României, Al-Ittihad, echipa fostului selecţioner, joacă cu Al-Hilal, formaţie pregătită de Reghecampf. Fostul antrenor al Stelei a revenit în ţară pentru două zile, dar va pleca vineri înapoi la Riad, pentru a pregăti meciul de luni.

image
image
image
image
image
image
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net