EXCLUSIV! Andreea Tonciu l-a lăsat pe Mitea că nu mai avea bani

Ultima actualizare:

    Andreea şi Nicky,  pe vremea când  îşi petreceau  vacanţele în Dubai
Andreea şi Nicky, pe vremea când îşi petreceau vacanţele în Dubai

Nicky Mitea traversează o criză financiară, după ce a plecat de la Petrolul, unde avea un salariu de 4.000 de euro. Lipsa banilor nu i-a picat bine Andreei Tonciu, care a recunoscut că vrea să fie implicată în relaţii doar cu bărbaţi avuţi. De aici şi până la despărţire a fost numai un pas.

Necazurile s-au adunat din nou în viaţa lui Nicolae Mitea! Aflat în proces cu clubul Petrolul, de unde a plecat cu scandal, fostul jucător de la Ajax s-a despărţit, marţi seară, şi de iubita lui, Andreea Tonciu.

Cei doi foşti îndrăgostiţi s-au certat din nou, iar ruptura pare, pe moment, iremediabilă. „Nu vreau să mai vorbesc despre Mitea, nu mă interesează de viaţa lui. Drumurile noastre s-au separat, ne-am despărţit", a afirmat Andreea.

Fotbalistul nu a dezminţit despărţirea: „Vreau să mă concentrez pe cariera mea, m-am despărţit de Andreea".

Dacă cei doi nu au dorit să detalieze cauzele rupturii, apropiaţi ai fostului cuplu au dezvăluit că motivele pentru care Tonciu l-a lăsat, ar fi legate de bani.

Jucătorul de 25 de ani întâmpină greutăţi financiare, mai ales de când a intrat în conflict cu conducerea clubului Petrolul. Nicky, practic, a plecat de la echipă, de unde nici nu şi-a mai luat banii în ultimele două luni. El a încasat, timp de 2-3 luni, un salariu de 4.000 de euro.

Probabil, lipsa „lichidităţilor" a deranjat-o pe Tonciu. Ea a recunoscut că îi place să fie implicată doar în relaţii cu bărbaţi cu bani.

„Relaţii serioase am avut numai cu şapte bărbaţi. Nu aş vrea să fiu precum Monica Columbeanu. Îmi plac bărbaţii până în 30 de ani şi care au bani. Nu-mi plac bărbaţii care nu au bani", a dezvăluit Andreea.

Dragostea dintre Mitea şi Tonciu a durat trei ani. În acest răstimp, cei doi s-au certat şi împăcat de mai multe ori.

De dragul iubitei lui, între 2009 şi 2011 Nicky nici nu a mai jucat fotbal. A rupt-o cu Dinamo, a încercat să-şi găsească echipă, însă a sfârşit prin a petrece vacanţe luxoase şi costisitoare cu Tonciu. Mitea a mai trăit din banii de la Ajax şi din ce primise în „Ştefan cel Mare". A semnat astă-vară cu Petrolul, dar nici acest contract nu a „rezistat".

Mitea: «Ca să am bani,am vândut o casă»

Cei doi ani de absenţă de pe teren s-au văzut serios şi în conturile lui Mitea. Norocul lui Nicky a fost că investise sume destul de bune în diferite proprietăţi.

„Banii de la Ajax s-au cam terminat. Recunosc că am vândut o casă ca să am bani, cine îmi dădea mie bani când eu nu aveam echipă? De unde plăteam eu vacanţele? Am investit şi eu în proprietăţi. Oricum, eu la Petrolul nu m-am dus pentru bani. Aveam un salariu de 4.000 de euro pe lună, care se ducea pe diferite datorii, pe contracte la asigurări, cheltuieli cu casa şi altele. Din această iarnă, sper să-mi găsesc altă echipă", a afirmat Mitea. Casa pe care a vândut-o fotbalistul valora aproximativ 100.000 de euro.

Andreea şi Sânziana,acuzate de perversiuni sexuale

Tonciu nu are probleme doar în viaţa personală. Andreea a fost implicată, zilele trecute, într-un scandal cu Simona Sensual, care a acuzat-o pe fosta iubită a lui Mitea de perversiuni sexuale.

„Am prieteni care mi-au povestit cum i-au oferit bani lui Tonciu pentru sex anal. De fapt, chiar ea mi-a spus cum o face şi oral, şi anal", a afirmat Simona, „Senzuala" a continuat: „Un alt prieten mi-a spus că le-a luat pe amândouă, pe Tonciu şi pe Buruiană, pe 300 de euro, le-a luat la pachet".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net