EXCLUSIV! Alexandra Copos s-a pus pe treabă la firma lui tati

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

George Copos se poate retrage liniştit! Nu din fotbal, ci poate lua o pauză prelungită în ceea ce priveşte implicarea sa în afaceri. Şi asta pentru că fiica sa, Alexandra, a revenit din SUA şi vrea să demonstreze că e pregătită să facă pasul cel mare către conducerea holdingului. Să-i fie oare teamă de "concurenţă"?

Vezi şi:

Copos l-a convins pe Răzvan cu Surdu şi Alexa

Copos a salvat Rapidul de la retrogradare

Alexandra Copos, acum în vârstă de 27 de ani, a decis să stea în România pentru o perioadă. Fotoreporterii Click! au surprins-o, la sfârşitul săptămânii trecute, cu laptopul sub braţ, intrând în clădirea care găzduieşte holdingul lui tati.

Fiica patronului de la Rapid testează în această perioadă piaţa afacerilor din ţara noastră şi, mai presus de toate, cum merg lucrurile la Ana Holding, compania pe care părinţii ei au fondat-o în 1990.

Revenită în România, Alexandra petrece din ce în ce mai mult timp în birourile companiei familiei sale. Asta poate şi pentru că vrea să demonstreze că este gata să devină boss-ul afacerii, deşi îşi dorea să se întâmple acest lucru abia peste câţiva ani.

Alexandra, fiica lui George Copos, nu a nimerit din prima drumul spre birou. Ea a fost ajutată de un angajat

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ce să fi grăbit decizia fetei de a se întoarce acasă? Gurile rele spun că venirea pe lume a celeilalte fete a lui George Copos, cea pe care milionarul o are cu amanta sa, Elena Stoica.

Să fie oare aşa? Să se gândească Alexandra că poate, în viitor, tatăl ei, care nu recunoaşte că are un copil cu fosta lui secretară, se va "înmuia" peste câţiva ani şi va regândi împărţirea averii? Doar Alexandra ştie răspunsul la această întrebare!

Tânăra a învăţat tainele afacerilor la cele mai prestigioase şcoli de profil: a urmat cursurile Universităţii Princeton, este la un dublu master cu o durată de trei ani, jumătate la Harvard Kennedy School - unde studiază despre dezvoltare urbană şi reforma în educaţie, iar cealaltă jumătate a masterului este un MBA la Universitatea Kellogg.

Studiile costă extrem de mult, dar fata fostului vicepremier nu-şi face griji în privinţa plăţilor, pentru că a găsit o soluţie avantajoasă atât pentru ea, cât şi pentru firma pe care o va conduce.

Click! spune

Copos se poate lăuda cu un adevărat imperiu în ceea ce priveşte industria hotelieră şi cea alimentară. Fondat în 1990, grupul Ana Holding include Ana Hotels, cofetariile şi patiseriile Ana Pan, compania de transporturi Ana Trans International, Ana Yacht Club şi Ana Aslan Health SPA din cadrul Hotelului Europa.

În prezent, Ana Holding are peste 2.500 de angajaţi. Conform topului "Forbes 500 miliardari", averea lui Copos este estimată la 180-200 de milioane de euro.

Botez de 20.000 de euro pentru copilul amantei

Fostul vicepremier a avut grijă ca şi cea despre care se spune că îi este fiică să aibă parte de un botez ca în poveşti.

Şi pentru asta a cheltuit nu mai puţin de 20.000 de euro. Evenimentul a avut loc la 1 mai, la biserica din Tărtăşeşti, iar petrecerea la hotelul Crowne Plaza, stabiliment care îi aparţine lui Copos.

Elena Stoica, 31 de ani, se iubeşte de câţiva ani cu patronul Rapidului, căruia i-a fost, iniţial, secretară. Apoi, peste noapte, a fost promovată ca marketing manager. Elena i-a dăruit lui Copos o fetiţă, acum în vârstă de patru luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net