Exclusă din Liga Campionilor, Fenerbahce vrea să fie retrogradată în Liga a doua din Turcia!

Ultima actualizare:

"Fenerbahce face obiectul unei campanii de denigrare, se vrea dezonorarea clubului. Jucătorii noştri ne-au transmis dorinţa de a juca în liga a doua, vom face o cerere în acest sens la federaţia turcă"", a declarat Ali Koç, vicepreşedintele grupării aflate în mijlocul unui scandal de meciuri trucate, informează AFP, citat de prosport.ro. Pentru Koç, retrogradarea în liga secundă ar reprezenta un mijloc ca acesta grupare să-şi salveze onoarea afectată de acuzaţiile de corupţie.

Federaţia de Fotbal din Turcia a respins apelul grupării Fenerbahce privind decizia de a i se interzice participarea în Liga Campionilor. TFF a decis, miercuri, să-i interzică echipei Fenerbahce participarea în Liga Campionilor, ca urmare a unei cereri venite din partea UEFA, ţinând cont de suspiciunile ce planează asupra campioanei în ancheta meciurilor trucate. Fenerbahce nu are altă opţiune decât să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

Clubul Fenerbahce şi preşedintele său, Aziz Yıldırım, sunt în centrul unei afaceri de trucare a meciurilor din sezonul 2010-2011, în care gruparea din Istanbul a câştigat titlul de campioană la golaveraj în faţa formaţiei Tranzonspor.

Poliţia turcă a arestat la 3 iulie mai mult de 80 de persoane, ca parte a unei investigaţii privind suspiciunea de trucare a 19 meciuri din prima divizie din sezonul 2010-2011. Pentru moment, 26 de suspecţi au fost plasaţi în arest preventiv. Printre persoanele importante din fotbalul turc care au fost arestate se află preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, şi preşedintele grupării Trabzonspor, Sadri Sener.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net