Europa League semifinale

Ultima actualizare:

    Europa LeagueFoto Click!
Europa LeagueFoto Click!

Cea de-a doua competiţie continentală intercluburi a ajuns şi ea în penultimul act cu patru echipe foarte puternice. Capitolul Europa League semifinale şi-a disputat astfel aseară cele două meciuri, Sevilla - Fiorentina şi Napoli - Dnipro. Ambele au avut rezultate supriză, unul datorită diferenţei de scor, iar celălalt din cauza pronosticului în sine.

În jocul de pe Ramon Sanchez Pisjuan, spaniolii s-au distrat cu italienii la care Ciprian Tătăruşanu a lipsit din nou. Din fericire, am putea spune de această dată, pentru că Neto a fost ridiculizat de atacanţii andaluzienilor. Astfel, Europa League semifinale a oferit un prim scor de neprezentare, 3-0, la care s-a ajuns după cum urmează.

Mai întâi, Aleix Vidal a deschis scorul în urma unei faze în care apărarea toscanilor a fost făcută şah mat, în chiar minutul 16. După deschiderea scorului, oaspeţii au accelerat puţin şi au avut cele mai bune 20 de minute ale lor din această partidă, ratând de câteva ori de puţin egalarea. Prima parte s-a încheiat însă cu un scandal şi o nedreptate din partea arbitrului, care la ultima fază, în loc să dea penalty pentru Sevilla, a fluierat finalul reprizei.

Europa League semifinale: Tătăruşanu nu mai prinde poarta la Fiorentina!

Europa League semifinale n-a oferit însă nicio răsturnare majoră după pauză. Deşi italienii erau obligaţi să marcheze pentru a avea un retur mai simplu, tot spaniolii au lovit. Acelaşi Aleix Vidal, în minutul 52, dar şi Kevin Gameiro, în minutul 75, la doar 20 de secunde după ce intrase pe teren, au rezolvat callificarea încă de la Sevilla.

La Napoli, drama a fost însă mult mai mare, pentru că băieţii lui Rafa Benitez nu şi-au fructificat statutul de favoriţi. Meciul a fost mai echilibrat decât se aştepta toată lumea, iar Higuain şi compania n-au reuşit să marcheze până la pauză. Îm minutul 50, Lopez a părut că pune lucrurile în ordine, aducându-i pe napolitani în avantaj, dar nu s-a încheiat aşa.

Europa League semifinale: Dnipro a înscris dintr-un offside de doi metri!

Al doilea rezultat din categoria Europa League semifinale a fost 1-1, pentru că arbitrii au validat un gol din offside clar al ucrainenilor, dându-le acestora o şansă mare pentru retur. Rafa Benitez a acuzat dur greşeala asistenţilor, dar nu se mai poate face nimic. Napoli trebuie acum să mai demonstreze o dată că este o sepcialistă a deplasărilor şi să obţină la Dnipropetrovsk calificarea în marea finală de la Varşovia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net