Europa League/ Gigi Becali l-a scos de la inimă pe «Pinocchio» Gardoş

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Altădată preferatul patronului Stelei, fundaşul de 23 de ani a căzut acum în dizgraţie.

Becali îi reproşează lui Gardoş că e mult mai delăsător acum faţă de momentul în care a semnat cu Steaua, motiv pentru care şi evoluţiile sale au fost tot mai şterse.

simeon stalpnicul png

De altfel, antrenorul Ronny Levy nici nu-l considera titular de drept, dar l-a băgat în teren la primele două meciuri oficiale, cu Oţelul Galaţi şi Voinţa Sibiu, pentru a-i face pe plac lui Gigi Becali.

După ce patronul a început şi el să-l critice, Levy l-a exilat pe Gardoş pe banca de rezerve, acolo unde va rămâne probabil încă multă vreme de acum încolo.

”Să treacă Gardoş pe banca de rezerve şi să rămână acolo. Trebuie să înţeleagă că la Steaua joci doar dacă nu faci nici o greşeală”, a tunat Gigi Becali.

Noutăţi

- Nikolici are probleme la genunchi. Atacantul Stefan Nikolici are probleme medicale, el acuzând o accidentare la genunchiul stâng, dar ar putea lua loc astăzi loc pe bancă. Singurul absent cert al Stelei este fundaşul Gabi Matei.

- Steliştii au prime de 10.000 de euro. Roş-albaştrii vor fi recompensaţi cu câte 10.000 de euro dacă ajung în grupele Ligii Europa. Bonusul este de fapt acelaşi care li s-a promis jucătorilor şi pentru câştigarea Cupei României, în sezonul precedent.

- Steaua face profit de 90.000 de euro. Toate cele 20.000 de locuri ale stadionului din Cluj vor fi ocupate, meciul urmând a se disputa cu casa închisă. Chiar dacă trebuie să le plătească clujenilor 20.000 de euro (chirie şi utilităţi), steliştii rămân în conturi cu încă 90.000 de euro din vânzarea biletelor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net