Europa Leaague / Alexe şi-a dat creasta jos pentru ucraineni!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În afara unei accidentări care nu l-a lăsat în pace în ultimele două săptămâni, Marius Alexe a mai avut o problemă. Creasta pe care şi-o făcuse pe mijlocul capului a născut o grămadă de controverse la Dinamo.

De la Cornel Dinu, de pe patul de spital, până la Cristi Borcea, conducătorii “câinilor” l-au atacat pe atacantul de 21 de ani pentru look-ul de punker şi pentru lipsa de insipraţie pe teren.

simeon stalpnicul png

Alexe s-a săturat să interpreteze rolul de “oaie neagră” a lui Dinamo, astfel că, în urmă cu câteva zile, a renunţat la frizura “buclucaşă”.

La meciul de azi, cu Poltava, din play-off-ul Europa League, Marius se va afişa cu un tuns “numărul unu”. Alexe şi-a revenit după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă în ultimele meciuri şi a fost oprit în lotul deplasat în Ucraina de Ciobotariu şi ar putea fi chiar titular!

Mai citeşte:

Alexe, pe urmele idolului Mutu

Marius Alexe, împrumutat la Cesena

Noutăţi

- “Câinii” joacă fără primă. “La acest nivel nu ne mai gândim la prime, ne dorim foarte mult să ajungem în grupe, după care vor veni şi bonusurile financiare”, a spus Ciobotariu.

- Dănciulescu bate record după record. Atacantul are şansa, în “dubla” cu Vorskla  Poltava, să-l egaleze pe Claudiu Niculescu (18 goluri) în topul marcatorilor all-time pentru “câini”, în cupele europene. Deocamdată, “Corbul” are 16 reuşite.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net