Euro 2020: Partida Danemarca - Finlanda se va relua la ora 21.30

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii finlandezi s-au rugat pentru sănătatea lui EriksenFOTO: EPA
Fotbaliștii finlandezi s-au rugat pentru sănătatea lui EriksenFOTO: EPA

Goana după bani este mai importantă la UEFA decât starea sufletească a jucătorilor. Forul european a anunțat că meciul Danemarca - Finlanda, întrerupt în minutul 43 după prăbușirea pe gazon

UEFA a anunţat, sâmbătă seară, că meciul Danemarca – Finlanda, suspendat după ce danezul Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi a avut nevoie mai multe minute de manevre de resuscitare, se va relua la ora 21.30.

Se vor juca ultimele patru minute ale primei reprize, apoi va urma o pauză de cinci minute, iar apoi se va disputa a doua repriză.

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al gazdelor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen. Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. 

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. 

Acum fotbalistul este la spital, în stare stabilă.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net