Euro 2016: atacanţii Franţei ne dau fiori!

Ultima actualizare:

    Karim Benzema şi Antoine Griezmann
Karim Benzema şi Antoine Griezmann

La 10 iunie, naţionala României va juca meciul de deschidere la Euro 2016 împotriva naţionalei Franţei. „Cocoşii” traversează o perioadă extrem de bună, în frunte cu trio-ul de atacamţi format din Karim Benzema, Antoine Griezmann şi Kevin Gameiro, care în acest sezon al campionatului Spaniei au marcat în total 39 de goluri.

Finalul săptămânii trecute a fost unul de vis pentru trei dintre cei mai valoroşi jucători din naţionala Franţei. Deşi este deocamdată suspendat de Federaţie după scandalul sexual cu coechipierul Valbuena, Karim Benzema e în mare formă la Real Madrid. Pentru a doua oară la rând, el a dat o „dublă” în campionat, în victoria cu 5-1 contra lui Sporting Gijon, ajungând la cifra 16 în actuala stagiune.

Tot la Madrid, dar la Atletico, străluceşte Antoine Griezmann. La fel ca Benzema, acesta a reuşit două goluri care au contribuit decisiv la succesul categoric (3-0) al lui Atletico în deplasarea de la Las Palmas. Griezmann (24 de ani) e la cel mai bun sezon al carierei, izbutind 12 goluri în primele 20 de etape.

În topul golgheterilor din Spania îl regăsim şi pe Kevin Gameiro. Atacantul Sevillei a explodat la acest început de an, reuşind să marcheze în trei etape consecutive. În ultima rundă, Gameiro a dat ambele goluri cu care echipa sa a câştigat (2-1) meciul cu Malaga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net