Eugen Trică, noul antrenor al CFR-ului

Citeste tot despre: 

Eugen Trică a devenit cel mai tânăr antrenor din Liga I, el renunţând la banca tehnică a lui Juventus Colentina, echipă din divizia secundă.

Paulo Sergio e istorie la CFR. Portughezul a avut cel mai slab bilanţ din carieră, după ce în 2013 nu a reuşit nicio victorie, chiar dacă ardelenii au evoluat în campionat şi în cupele europene. Sătui de eşecuri pe bandă rulantă, după înfrângerea de vineri seara în faţa Pandurilor, 2-3, patronul Arpad Paszkany şi preşedintele Iului Mureşan au decis în birourile din "Gruia" să renunţe la lusitan.

Mutarea era oarecum previzibilă, în condiţiile în care Trică anunţa înaintea meciului cu gorjenii că ţine legătura permanent cu cei de la CFR. Deşi vineri a negat că va veni la CFR, noaptea s-a înţeles cu şefii clujenilor şi ieri a fost confirmat în funcţie.

"Mă bucur şi le mulţumesc oamenilor de la CFR că s-au gândit la mine. E o mare şansă şi trebuie să profit. Vreau să le mulţumesc şi celor de la Juventus Colentina că m-au înţeles şi am putut să plec", a spus Trică, cel care a activat în trecut ca jucător la ardeleni, în perioada 2007 - 2008 şi un interval mai scurt în 2009. Primul obiectiv trasat olteanului e câştigarea partidei din semifinalele Cupei României, contra Astrei, ocazie cu care el va debuta pe banca clujenilor şi va deveni totodată cel mai tânăr antrenor din Liga I, la doar 36 de ani.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1