Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, stop cardiac în timpul meciului cu Craiova! A fost luat cu ambulanța

Ultima actualizare:

    Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a leșinat în timpul meciului cu CraiovaFoto: Click!
Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a leșinat în timpul meciului cu CraiovaFoto: Click!

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, a fost luat cu ambulanța în timpul meciului cu Craiova. Acestuia i s-a făcut rău pe banca de rezerve și a leșinat, iar meciul a fost întrerupt pentru ca Neagoe să primească îngrijirile necesare din partea echipei de medici de la fața locului.

UPDATE: Eugen Neagoe, în vârstă de 51 de ani, a fost dus la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a declarat, duminică seară, la Digisport, că antrenorul Eugen Neagoe este mai bine acum (ora 22.15), după ce a fost transportat la spital. "Din câte ştiu, acum este mult mai bine. Fotbalul nu mai contează acum. Sperăm ca la final să mergem toţi la spital şi să-l aducem acasă. Nu s-a simţit bine, a spus că are un puseu de tensiune...Important e că acum se simte bine şi să sperăm că a trecut ce a fost mai rău", a spus Dănciulescu. 

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Eugen Neagoe, a fost luat cu ambulanța în timpul meciului pe care echipa sa îl juca cu Universitatea Craiova pe Arena Națională. Meciul a fost întrerupt în minutul 25, la scorul 0-0, când lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe banca de rezerve. Ambulanța a fost chemată de urgență, iar medicii l-au resuscitat pe antrenor minute bune.

Ambulanța a zăbovit minute bune în fața băncii dinamoviste
Ambulanța a zăbovit minute bune în fața băncii dinamoviste

Conform comentatorilor meciului, tehnicianul dinamovist și-a pierdut cunoștința. Din imaginile surprinse de camerele de filmat se vede cum acesta inițial primește o sticlă de apă, atunci când starea de rău s-a intalat, iar mai apoi a fost chemată ambulanța.

Antrenorul a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca
Antrenorul a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a făcut stop cardiac pe Arena Națională

Acesta a fost pus pe targă și urcat în ambulanță direct pe marginea terenului de joc, surse neoficiale informând inițial că primul verdict al medicilor ar fi tulburare cardiacă severă. Totuși, există și surse care susțin că Neagoe ar fi suferit un stop cardiac, potrivit Digi Sport.

Ambulanța chemată la fața locului a stat în jur de 15 minute pe teren, neavând voie să plece până când medicii nu îl stabilizau pe antrenor. Ulterior, după o pauză îndelungată, meciul s-a reluat.

Absolvent al Facultății de Medicină, ziaristul sportiv Dorin Chioțea (TVR) a postat următorul mesaj pe Facebook: „Tulburare de ritm cardiac, posibil șoc cardio-respirator. Asta am văzut eu pe imaginile dramatice ale fotbalului de azi. A avut mare noroc Eugen Neagoe cu echipajul de pe ambulanță (trebuie să fi fost tip C). Un imens RESPECT pentru salvatorii lui! Sunt curios ce vor spune doctorii de la Spitalul Floreasca. Sănătate maximă!”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net