«Eu sunt cireaşa de pe tort»

Ultima actualizare:

    Gică Hagi a fost  aplaudat de  întreg stadionul
Gică Hagi a fost aplaudat de întreg stadionul

Gică Hagi a scris istorie pentru Galata, cucerind cupe pe bandă rulantă, şi “ienicerii” l-au numit “Legendă a clubului”.

El a fost ovaţionat la scenă deschisă de către fani, iar favoriţii s-au impus sub privirile sale şi ale familiei în faţa rivalilor de la Fenerbahce, 1-0.

Înaintea derby-ului, Hagi a păşit pe teren şi i-a fost înmânat un trofeu suflat cu aur. Un leu, o minge şi fotografii ce înfăţişau bucuria românului în momentele de triumf ale celor de la Galatasaray. Însă, în tot vacarmul creat, românul nu l-a observat pe arbitrul Bulent Yildirim care se apropiase pentru a-l saluta, dar care a rămas cu mâna întinsă. Oricum, "Regele", care a câştigat 11 trofee pentru formaţia turcă, zece ca jucător şi unul ca antrenor, le-a purtat noroc "leilor" şi aceştia s-au impus cu 1-0 în faţa rivalilor.

"Derby-ul este un eveniment important pentru suporterii echipei Galatasaray. Eu sunt doar cireaşa de pe tort", a comentat acesta.

Burleanu îl acuză de misoginism

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a replicat "Regelui" după ce acesta a numit-o "domnişoara în bikini" pe Marketa Haindlova, cea care trebuia să conducă departamentul de relaţii internaţionale al federaţiei.

" Am decis ca ea să rămână colaborator extern. În ce-l priveşte pe domnul Hagi, recunoscut pentru misoginismul său, nu mă aşteptam să calomnieze o domnişoară", l-a ironizat Burleanu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net