Eșec dur pentru echipa lui Marius Șumudică

sumudica_cft_4928.jpg

Marius Șumudică a debutat cu un eșec usturător în liga turcă
Marius Șumudică a debutat cu un eșec usturător în liga turcă
Foto: Sport Pictures

Gaziantep Gazisehir, echipa antrenată de românul Marius Șumudică, a suferit un eșec dur (0-5) pe terenul lui Fenerbahce, la Istanbul.

Debut nefericit pentru Marius Șumudică în ediția 2019/2020 a primei ligi de fotbal din Turcia. Promovată în primăvară, formația lui a avut un început de meci de coșmar, fiind condusă cu 3-0 după numai 25 de minute! Mai mult decât atât, în acest interval de timp Fenerbahce a primit trei lovituri de la 11 metri, dintre care două au fost concretizate în gol de către Victor Moses (minutul 6) și Emre (min. 24)! În urma acestui eșec, Gaziantep Gazisehir ocupă ultimul loc, iar Șumudică anunță schimbări în echipa pe care o va alinia în meciul de pe teren propriu cu Genclerbirligi, din 26 august. "Niciodată nu am pățit așa ceva… Trei penalty-uri în 20 de minute”, a declarat pentru beIN Sport singurul antrenor străin din prima ligă turcă. ”Fenerbahce a meritat victoria, dar primul penalty n-a fost. Ne-au venit mulți jucători noi. În fiecare zi mi-a mai apărut câte unul. Un alt jucător, o altă limbă. Trebuia să lucrez cu fiecare individual. Parcă era tenis! Eu nu am o baghetă magică. Avem o săptămână în față. Sper să arătăm altfel. Cei care fac greșeli, care nu pot să alerge, vor fi pe bancă. Nu-i nicio problemă! Avem un meci foarte greu în față, dar trebuie să câștigăm trei puncte”.
În afară de cei 12 fotbaliști turci, Gazișehir cuprinde în lot jucători din Brazilia (2), Ghana (2), Polonia (2), Camerun (1), Mali (1), Nigeria (1), România (1) și Senegal (1).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1