«Eroul» Lazăr, rezervă cu Steaua

Ultima actualizare:

    Vali Lazăr a adus  trei puncte  pentru DinamoFoto: sportpictures.eu
Vali Lazăr a adus trei puncte pentru DinamoFoto: sportpictures.eu

Vali Lazăr a adus victoria pentru Dinamo pe terenul Viitorului (scor 2-1). El a înscris în premieră în acest sezon pentru “câini”, prezenţa sa ca titular contra elevilor lui Hagi fiind facilitată de accidentarea unor coechipieri consacraţi. Cum indisponibilii vor fi recuperaţi pentru întâlnirea cu Steaua, el va trece din nou pe bancă.

„Lăzărică”, aşa cum îl strigă colegii, a fost omul care a „semnat” cel dintâi succes al roş-albilor după şapte meciuri, disputate în toate competiţiile. Mai mult, reuşita cu capul a fost prima din cariera sa. În ciuda prestaţiei bune, mijlocaşul de 26 de ani nu va apărea din primul minut în disputa cu Steaua, din două motive. Primul e că relaţia sa cu Mircea Rednic nu e tocmai prietenoasă. Lazăr a fost cedat în turul campionatului la Chiajna fiindcă nu a mai dat randament şi gândul său era mai mult la un contract în străinătate. Atunci tehnicianul l-a trimis la echipa ilfoveană şi doar după insistenţele celor din staff-ul dinamovist, dar şi promisiunea fotbalistului că s-a schimbat în bine, a cedat şi-n returul competiţiei l-a reprimit în lot. I-a oferit şanse să joace, însă nu are statut de titular.

Apoi, oameni ca Bicfalvi, Filip sau Rotariu, s-au recuperat după problemele de sănătate, şi ei vor apărea în linia mediană contra rivalei din Ghencea. „Mă bucur pentru Lazăr, că ăsta e Lazăr pe care-l ştiu. A făcut un meci foarte bun şi sper să-i dea încredere partida cu Viitorul şi golul pe care l-a marcat şi care ne-a adus victoria. Eu am nevoie de oameni care să ajute Dinamo să-şi îndeplineaască obiectivele”, a spus Mircea Rednic. Apoi, a continuat: “Acum a fost titular şi poate prin jocul de la Ovidiu şi-a câştigat dreptul de a fi în meciul următor, dar, mai vedem… o să revină şi cei care erau indisponibili, întâlnim şi Steaua”. “Sper să mai înscriu, că mă ajută şi pe mine. Îmi doresc să joc la fiecare meci şi sunt supărat când stau pe bancă, dar când intru, dau totul”, a spus şi Lazăr.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net