Eric: «Vreau să joc pentru România!»

Citeste tot despre: 

Brazilianul Eric, al doilea golgheter al campionatului, spune că vrea să evolueze pentru reprezentativa ţării noastre, însă crede că este foarte greu să faci acest pas de la o echipă cum este Gaz Metan.

După ce a petrecut două zile şi două nopţi la propria nuntă, golgheterul ardelenilor şi-a luat rudele şi, în această dimineaţă, a decolat spre Rio de Janeiro.

Atacantul va sta în Brazilia doar zece zile, deoarece soţia lui, Cosmina, va rămâne în ţară, întrucât medicul i-a interzis să se urce în avion, aceasta fiind însărcinată în şapte luni.

La revenirea în România, Eric va depune actele pentru a deveni cetăţean român. Din păcate, brazilianul se va lovi de o condiţie impusă de statul român: trebuie să domicilieze pe teritoriul ţării cel puţin cinci ani, aşa că va mai trebui să aştepte un an.

„Când mă întorc din vacanţă mă duc direct să depun actele. Sper să nu dureze foarte mult şi să devin cât mai repede român cu acte în regulă. Eu am patru ani de când joc în România şi mi-ar plăcea să evoluez pentru naţională. Din păcate, este foarte greu să ajungi acolo de la o echipă mică, aşa cum este Gaz Metan Mediaş", a declarat jucătorul de 25 de ani.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1