Eric Dier l-a enervat pe Mourinho fugind la WC în timpul meciului cu Chelsea!?!

Ultima actualizare:

    Eric Dier a postat o imagine din wc după  meciul cu Chelsea...Foto: Twitter/EricDier
Eric Dier a postat o imagine din wc după meciul cu Chelsea...Foto: Twitter/EricDier

Întâmplare mai puțin obișnuită în meciul dintre Tottenham Hotspur și Chelsea Londra, din turul 4 al Cupei Ligii Engleze. Confruntat cu o problemă de natură fiziologică, Eric Dier a fugit la WC în timpul partidei... Ceea ce l-a înfuriat pe antrenorul său, Jose Mourinho. Noroc că Tottenham s-a calificat în cele din urmă.

Apărătorul a postat mai apoi, pe contul său de Twitter, o fotografie din toaletă... Eric Dier a spus că „natura nu așteaptă”. El a făcut o cursă spre WC în momentul în care formația lui, Tottenham Hotspur, era condusă (0-1) prin golul marcat de Timo Werner în minutul 19. Și mai era doar un sfert de oră de joc. În cele din urmă, trupa lui Mourinho a egalat prin Erik Lamela (min. 83). Iar la loviturile de departajare s-a impus cu 5-4 în condițiile în care Dier a transformat în prima serie, iar Mason Mount (Chelsea) a fost singurul care a ratat. După meci, redevenit calm, Mourinho a explicat reacția lui prin faptul că „se afla sub presiune”. Eric Dier s-a referit și el la acel moment: „Jose n-a fost foarte încântat, însă nu am avut ce să fac”. La 48 de ore după meciul din Cupa Ligii Engleze, Tottenham va evolua joi, 1 octombrie, pe teren propriu, contra lui Maccabi Haifa (Israel), în Play-Off-ul preliminariilor ediției 2020/2021  a Ligii Europa. Echipa antrenată de Jose Mourinho va juca al şaptelea meci din 13 septembrie încoace.

Un jucător din Irlanda de Nord a fost suspendat 6 meciuri fiindcă a urinat pe teren

Că Dier n-a avut altă opțiune o dovedește o întâmplare nefericită din campionatul Irlandei de Nord. Component al echipei Coleraine, Eoin Bradley (36 de ani) a fost suspendat 6 etape fiindcă a urinat pe teren... Incidentul s-a petrecut la Belfast, în iulie trecut, înaintea prelungirilor semifinalei din Cupa Irlandei de Nord, cu Ballymena United (1-1 după prelungiri, 1-3 la loviturile de departajare). Potrivit BBC citat de lequipe.fr, fotbalistul a fost sancționat în baza unui articol din regulament care pedepsește comportamentul ce discretitează fotbalul. Autor al golului echipei sale în acea partidă, Bradley nu va juca în prima etapă a campionatului, în 17 octombrie, tot împotriva lui Ballymea United.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net