Emoționant! Un fotbalist de la Poli Timișoara suferă de o boală cumplită! VIDEO

Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală.jpg

Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală
Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală
Citeste tot despre: 

A jucat trei ani la Timișoara, apoi a plecat la Viktoria Plzen. Cehul Marian Cisovsky n-a mai evoluat într-un meci din vara anului trecut. Motivul este unul extrem de dureros pentru fotbalist, familie,prieteni și fani. Marian suferă de o boală gravă, scleroză laterală amitrofică.

Marian Cisovsky a făcut parte timp de trei sezoane din lotul celor de la Poli Timișoara. În 2011, când lururile au început să se precipite la echipa de pe Bega, fundașul ceh a plecat la Viktoria Plzen. A jucat acolo până anul trecut, când o boală cruntă l-a făcut să se lase.

În vârstă de 35 de ani, Cisovsky a fost diagnosticat cu scleroză laterală amitrofică (ALS), care atacă celulele nervoase care controleaza mișcarea voluntară, ceea ce, în timp, face mișcarea mâinilor, picioarelor și a mușchilor feței extrem de dificilă.

Ultima echipa la care el a evoluat, Viktoria Plzen, a câștigat din nou titlul în Cehia, iar jucătorii i-au dedicat trofeul fostului lor coechipier. Cei prezenți la stadion au fost martorii unor momente încărcate de emoție.

Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală.jpg

Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală
Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală

Cisovsky a intrat pe gazon în aplauzele tututor, dar fotbalistul era de nerecunoscut.  Fanii i-au scandat minute în șir numele și l-au apludat. Marian a urcat pe scenă alături de restul fotbaliștilor și s-a bucurat, printre lacrimi, de titlu.

Vezi mai jos clipele emoționante de la festivitate de primiere

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • În aceeaşi zi în care echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău realiza o remiză albă în fieful lui Ajax, echipa Poli Timişoara, cea care a rămas în posesia culorilor, palmaresului, denumirii şi stemei vechiului club bănăţean, se înclina în prima etapă a noului sezon din noua ediţie a ligii a patra bucureştene.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1