Emoționant! Un fotbalist de la Poli Timișoara suferă de o boală cumplită! VIDEO

Ultima actualizare:
Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală
Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală

A jucat trei ani la Timișoara, apoi a plecat la Viktoria Plzen. Cehul Marian Cisovsky n-a mai evoluat într-un meci din vara anului trecut. Motivul este unul extrem de dureros pentru fotbalist, familie,prieteni și fani. Marian suferă de o boală gravă, scleroză laterală amitrofică.

Marian Cisovsky a făcut parte timp de trei sezoane din lotul celor de la Poli Timișoara. În 2011, când lururile au început să se precipite la echipa de pe Bega, fundașul ceh a plecat la Viktoria Plzen. A jucat acolo până anul trecut, când o boală cruntă l-a făcut să se lase.

În vârstă de 35 de ani, Cisovsky a fost diagnosticat cu scleroză laterală amitrofică (ALS), care atacă celulele nervoase care controleaza mișcarea voluntară, ceea ce, în timp, face mișcarea mâinilor, picioarelor și a mușchilor feței extrem de dificilă.

Ultima echipa la care el a evoluat, Viktoria Plzen, a câștigat din nou titlul în Cehia, iar jucătorii i-au dedicat trofeul fostului lor coechipier. Cei prezenți la stadion au fost martorii unor momente încărcate de emoție.


    Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală
Marian Cisovsky suferă de o cumplită boală

Cisovsky a intrat pe gazon în aplauzele tututor, dar fotbalistul era de nerecunoscut.  Fanii i-au scandat minute în șir numele și l-au apludat. Marian a urcat pe scenă alături de restul fotbaliștilor și s-a bucurat, printre lacrimi, de titlu.

Vezi mai jos clipele emoționante de la festivitate de primiere

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net