Emiliano Sala va fi înmormântat în Argentina

Ultima actualizare:

    Emiliano Sala a fost omagiat în Franța, Marea Britanie și ArgentinaFoto: EPA
Emiliano Sala a fost omagiat în Franța, Marea Britanie și ArgentinaFoto: EPA

Trupul fotbalistului Emiliano Sala care a pierit în accidentul de avion peste Canalul Mânecii ajunge, vineri, în Argentina

La câteva zile după ce a fost identificat, Emiliano Sala va fi condus pe ultimul drum în Progreso, localitate aflată la 500 de kilometri nord de Buenos Aires și în care a crescut sportivul. Primarul acestei așezări, Julio Muller a anunțat că "sicriul va fi depus în sala de sport de lângă sediul clubul San Martin (n.r. - unde s-a format ca fotbalist Sala). Acolo va fi și un priveghi. Cred că înmormântarea va avea loc sâmbătă. Familia va decide. Mama lui, sora şi fratele lui au sosit deja la Progreso”.În 7 februarie, oficialitățile britanice au anunțat că au recuperat un trup neînsuflețit din epava avionului prăbușit în Canalul Mânecii. După autopsie, s-a precizat că este vorba despre Emiliano Sala, care a murit nu prin înec, ci din cauza rănilor suferite la cap și la trunchi.   Transferat la Cardiff City, fotbalistul argentinian s-a deplasat în 21 ianuarie la Nantes pentru a-și lua rămas bun de la colegi. În aceeași seară, el s-a îmbarcat într-un avion monomotor, Piper Malibu, cu gândul de a ajunge în orașul galez. Aeronava n-a mai ajuns la destinație, prăbușindu-se în canalul Mânecii, între Franța și Anglia. 

Donație de 50.000 de lire sterline pentru căutarea pilotului 

Omul de afaceri malaysian Vincent Tan, patronul clubului Cradiff City, a donat suma de 50.000 de lire sterline pentru continuarea căutărilor pilotului David Ibbotson, aflat la manşa avionului Piper Malibu, care-l transporta pe fotbalistul Emiliano Sala. Şi PSG Kylian Mbappe a oferit 27.000 de lire sterline. Cu aceste donaţii generoase, suma strânsă a ajuns la 230.000 de lire sterline, în patru zile, din cele 300.000 necesare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net