El e Messi al portarilor!

Ultima actualizare:

    Portarul Oblak a avut intervenții salvatoare pe stadionul din LiverpoolFoto: Guliver / GettyImages
Portarul Oblak a avut intervenții salvatoare pe stadionul din LiverpoolFoto: Guliver / GettyImages

Portarul sloven Oblak a calificat-o pe Atletico Madrid din dubla de foc cu Liverpool, deținătoarea la zi a Ligii Campionilor

Cu o evoluție fantastică pe „Anfield Road”, Jan Oblak (27 de ani) a detronat-o pe Liverpool din fruntea Europei, făcându-l pe antrenorul Diego Simeone să-l compare cu starul argentinian Leo Messi.

Atletico Madrid merge mai departe în sferturile Ligii Campionilor după o confruntare dramatică pe terenul „cormoranilor”. După 90 de minute, Liverpool a reușit să anuleze avantajul de un gol luat de spanioli în tur (1-0), astfel că s-a intrat în prelungiri, unde tot britanicii au marcat primii. Aproape incredibil, Atletico a revenit și a câștigat cu 3-2, cu trei goluri înscrise în decurs de 20 de minute. Llorente și Morata au fost eroii din ofensivă, însă madrilenii ar fi fost cu siguranță eliminați fără paradele portarului Oblak. „Sunt sigur că e cel mai bun portar din lume. Cum Barcelona îl are pe Messi, care rezolvă meciurile în atac, noi îl avem pe Oblak pe partea defensivă”, a declarat antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, care a reușit încă o dată să depășească o formație mai tehnică prin intermediul unui joc impecabil în apărare. „Sincer, nu înțeleg de ce Atletico joacă acest tip de fotbal. Ei ar putea mai mult, nu să stea în propria jumătate și să lovească pe contraatac. Asta e, ne-au bătut și accept înfrângerea”, a mărturisit Jurgen Klopp, antrenorul câștigătoarei de anul trecut a Ligii Campionilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net