El e cel mai nebun arbitru din Anglia. Vezi cum se bucură la goluri!

arsene_wenger_cearta_reuters_preview.jpg

Mike Dean poate fi şi dur, ca în această imagine, în care îl pune la punct pe Arsene Wenger, dar de cele mai multe ori e un adevărat amuzament să-l vezi arbitrând
Foto: Reuters

Mike Dean este unul dintre cei mai respectaţi arbitrii din Premier League, dar reacţiile centralului la unele partide pe care le oficiază în campionat sunt cu adevărat incredibile.

Şi nu e vorba de vreun zel caracteristic lui Alexandru Tudor sau de vreun comportament lipist de respect, ci de o bucurie ieşită din comun la goluri. Deşi un arbitru trebuie să fie echilibrat atât în deciziile pe care la ia, cât şi în gesturi, Dean le respectă doar pe primele. Încearcă să fie cât de corect poate, dar jovialitate nu i-o poate stopa nimeni. Iar luni seara, a lovit din nou. Arbitrul în vârstă de 47 de ani a condus meciul de pe White Hart Lane, Tottenham - Aston Villa, iar la golul de deschidere a scorului, marcat de Dembele în minutul 3, s-a bucurat ca un copil, fan al echipei gazdă. Faza a fost înregsitrată de camerele video şi face furori pe internet. Nu se ştie dacă Mike Dean e un suporter vechi al vreunei echipe, sau doar un simpatizant al fotbalului spectacol, care se bucură la punctul lui culminant, adică golul. Cert este că în trecut a mai avut astfel de reacţii de bucurie la alte reuşite frumoase sau chiar când un jucător în dribling a fost deposedat de un adversar. Spre bucuria lui Dean, Tottenham a învins cu 3-1 şi se apropie de locurile de Liga Campionilor, iar Aston Villa e ultima în Premier League.

Vezi mai jos filmuleţul cu bucuria arbitrului Mike Dean la golul lui Dembele!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1