«El Chapo» Guzman, patron la Chelsea?

Ultima actualizare:

    Londonezii sunt pe locul 14 în Premier LeagueFoto: AP
Londonezii sunt pe locul 14 în Premier LeagueFoto: AP

Cel mai mare şoc în lumea fotbalului ar fi fost vânzarea clubului Chelsea, patronat de Roman Abramo­vici. Nu tranzacţia în sine ar fi făcut vâlvă, ci omul care ar fi dorit să cumpere clubul londonez: nimeni altul decât interlopul “El Chapo”, capturat săptămâna trecută în statul său natal, Sinaloa, din Mexic.

Cum ar fi arătat Chelsea dacă ar fi intrat pe mâna liderului absolut în materie de trafic de droguri? Nu este o glumă, potrivit jurnaliştilor spanioli de la cotidianul Sport!, interlopul mexican, a cărui avere este uriaşă, ar fi fost interesat să cumpere echipa londoneză de la magnatul rus Roman Abramovici.

simeon stalpnicul png

”Poliţia mexicană a discutat cu mai multe persoane din anturajul lui «Chapo» Guzman şi a ajuns la concluzia că acesta avea intenţia să cumpere Chelsea, club evaluat la 870 de milioane de euro. Averea lui Guzman este atât de mare încât ar putea cumpăra, fără probleme, cluburi precum Manchester City (863 milioane de euro), AC Milan (856 milioane) sau Juventus (850 milioane)”, a scris sport.es.

Povestea lui ”El Chapo” a stârnit de luni bune interesul lumii. El a evadat în iulie 2015 din penitenciarul de maximă securitate Altiplano, fugind printr-un tunel săpat de membrii cartelului de droguri pe care îl conduce. A fost capturat vinerea trecută, după ce forţele mexicane au luat cu asalt o casă din oraşul de coastă Los Mochis, situat în statul său natal Sinaloa.

Autorităţile mexicane au anunţat că îl vor extrăda pe “El Chapo” în SUA, unde este acuzat de trafic de droguri în legătură cu cartelul pe care îl conduce. La trei luni după ce a evadat, Guzman i-a acordat un interviu actorului Sean Penn pentru revista Rolling Stone, în care a vorbit despre operaţiunile sale cu droguri, afirmând că furnizează “mai multă heroină, metamfetamină, cocaină şi marijuana decât oricine”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net