Ei sunt cei 7 eroi de sacrificiu

Ultima actualizare:

    Echipa de start a Stelei în meciul cu Pandurii din finala Cupei LigiiFoto: Mediafax
Echipa de start a Stelei în meciul cu Pandurii din finala Cupei LigiiFoto: Mediafax

Înainte de Finala Cupei Ligii, Steaua - Pandurii, câştigată cu 3-0 de bucureşteni, Costel Gâlcă a vizionat, probabil, pe lângă o casetă cu Eric şi compania şi filmul “Eroi de sacrificiu”. În el apare o gaşcă de mercenari, dispensabili pentru societate, trimişi să rezolve o treabă murdară.

Ideea era că în orice fel ar fi mers lucrurile, nu era nimic de pierdut. Ori misiunea era un succes, ori se putea da vina pe rataţii de sacrificiu. Cam aşa a părut şi strategia antrenorului Stelei în alcătuirea echipei cu Pandurii, în care şi-a lăsat deschisă o uşă de scăpare, oricare ar fi fost rezultatul final. Iată cine a jucat rolurile lui Stallone şi compania pe Arena Naţională, cu acelaşi final fericit!

Mascaţii au jucat rol de sperietoare

simeon stalpnicul png

Premiul pentru ciudaţii serii l-au câştigat şi îl pot împărţi frăţeşte fundaşul Paul Papp şi atacantul Raul Rusescu. Cei doi au evoluat cu măşti de protecţie speciale pentru oasele feţei, rupte la datorie în ultimele meciuri. Din fericire pentru ei, nu s-au mai lovit şi de această dată, ambii încheind partida cum au început-o. Glumind puţin, nu ştim dacă la final, Papp şi Rusescu au făcut schimb de măşti, în loc de schimb de tricouri. 

Steliştii au câştigat 275.000 de euro

Ţucudean şi compania n-au câştigat miercuri seara doar cel mai inutil trofeu cu putinţă, dar şi pe cel mai slab premiat. Deşi focul de artificii şi jocurile de lumini de la final te duceau cu gândul la ceva grandios, a fost de fapt mult zgomot cam degeaba. Steaua, câştigătoarea Cupei Ligii, a încasat efectiv doar 275.000 €, premiu sub unele competiţii amicale organizate vara prin Marbella sau Antalya. Finalista Pandurii a primit cu 100.000 € mai puţin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net