VIDEO / Eden Hazard și-a băgat în garaj un bolid de 500 000 de euro

Ultima actualizare:

    Modelul Lamborghini Aventador SVJ atinge „suta” cu start de pe loc în 2,7 secunde!Foto: Guliver / GettyImages
Modelul Lamborghini Aventador SVJ atinge „suta” cu start de pe loc în 2,7 secunde!Foto: Guliver / GettyImages

Eden Hazard a venit la antrenamentul lui Real Madrid la volanul unui automobil Lamborghini Aventador SVJ. Acesta atinge 350 de kilometri pe oră!

Medaliat cu bronz la Campionatul Mondial din 2018, belgianul nu numai că este pasionat de mașini, dar își și permite să le cumpere. N-a fost, așadar, o surpriză pentru nimeni când el și-a făcut apariția la bordul unui bolid la Centrul de antrenament al echipei Real Madrid.Cu un salariu anual estimat la 15 milioane de euro, cu care se află la egalitate cu galezul Bale, Eden Hazard (29 de ani) n-a ezitat în a-și cumpăra mașina din seria pe care constructorul italian a lansat-o în 2011. Iar momentul apariției sale la stadionul „Alfredo di Stefano” a fost surprins de cei de la cotidianul „As”, care au prezentat și un  video cu jucătorul belgian. 

Bolidul firmei italiene atinge 350 km/h!

Lansat la Salonul Auto de la Geneva din 2019, modelul Lamborghini Aventador SVJ este unul rar, fiind realizate doar 900 de unități. Cu un preț de 500.000 de euro, roadsterul își trage inițialele „SV” de la Super Veloce.  Altfel spus, super rapid în contextul în care poate atinge 350 de kilometri pe oră!  Dotat cu un propulsor V12 de 6,5 litri, automobilul poate atinge „suta” cu start de pe loc în doar 2,7 secunde!  Supercarul impresionează și prin dimensiunile sale, având o lungime de 4,97 metri și o lățime de 2,27 m. Pe de altă parte, și consumul este de 17,9 litri la 100 km. Eden Hazard nu este singurul fotbalist care deține un astfel de model. Pe listă se mai află Jerome Boateng și Benjamin Mendy, care și le-au achiziționat încă de anul trecut. Pe de altă  parte, prin garajul belgianului au mai trecut, în anii trecuți, alte modele rare precum Mercedes-Benz AMG GTR, Audi R8 V10, BMW X6, Audi RS4 Avant, Range Rover, Aston Martin Vanquish și Mercedes C Class.În ediția 2019/2020 din LaLiga, Hazard a evoluat în 15 meciuri, marcând doar un gol. El s-a confruntat cu probleme de sănătate, motiv pentru care a bifat doar 9 minute în partida pe care Real Madrid a câștigat-o cu Alaves (2-0), în 10 iulie. Luni seara, la confruntarea de la Granada (2-1), Hazard a rămas pe banca rezervelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net