Echipamentul "tricolorilor", de mâine şi-n supermarket!

frf.jpg

frf burleanu
Preşedintele FRF, Burleanu, s-a înţeles cu nemţii
foto: frf.ro

FRF s-a înţeles cu firma care conduce reţeaua Penny Market şi XXL şi suporterii pot de mâine să-şi cumpere obiecte cu însemnele echipei naţionale.

"Sporturile în general şi fotbalul, în particular, sunt foarte aproape de valorile companiei noastre. E foarte bine că Rewe devine sponsor al echipei naţionale de fotbal a României. Suntem reprezentaţi în toate judeţele din România şi ne dorim ca toţi clienţii noştri să susţină echipa naţională a României. De mâine vom vinde în magazinele Penny şi XXL echipamentul naţionalei României. De asemenea, ne dorim, în funcţie de răspunsul de la UEFA să oferim prin tragere la sorţi 50 de bilete la Campionatul European", a declarat unul dintre managerii companiei, fanii având la dispoziţie peste 170 de magazine în toată ţara.

"Ne bucurăm să intrăm într-un asemenea parteneriat, care în mod cert va influenţa dezvoltarea fotbalului românesc. Ne dorim ca şi după 2018 să putem să fim împreună în ceea ce priveşte dezvoltarea multor proiecte comune. Mi-aş dori să văd şi un meci Germania - România la Euro, dar în mod cert nu în faza grupelor", a spus şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

 

Loading...

Citește și

  • Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, duminică, după calificarea la Campionatul European din 2016, că selecţionerul Anghel Iordănescu va rămâne în funcţie şi la turneul final, deoarece merită acest lucru.

  • Federaţia Română de Fotbal e îngrijorată de faptul că doar 0,5% din populaţia ţării joacă fotbal în cadru organizat şi vrea să schimbe asta. Ieri, preşedintele Răzvan Burleanu a iniţiat proiectul „Împreună suntem fotbal”, care îşi propune să sprijine exact rădăcinile fenomenului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1