Echipa moare, iar rapidiştii se bat între ei

Ultima actualizare:

    Feroviarii sunt bucuroşi că FIFA le-a confirmat promovarea în prima ligăFoto Click!
Feroviarii sunt bucuroşi că FIFA le-a confirmat promovarea în prima ligăFoto Click!

Începutul acestei săptămâni trebuia să fie unul de bun augur pentru Rapid. Era anunţată reunirea echipei, instalarea noului antrenor şi o primă revedere cu fanii, la baza din Bucureştii Noi. După ce patronul Valerii Moraru s-a răzgândit în privinţa lui Iencsi, suporterii s-au dat şi ei în stambă.

S-a spus de nenumărate ori despre galeria Rapidului că e cea mai frumoasă şi mai fidelă din ţară şi că fanii giuleştenilor reprezintă cu adevărat spiritul echipei. De multe ori, chiar aşa a fost. Acum, aceştia sunt însă pe cale să bată şi ei un cui în sicriul vişiniilor, şi totul din cauza unor orgolii mărunte. 

Galeria s-a scindat în urmă cu un an în două brigăzi, una mutându-se din peluză, la tribuna a II-a. Răzvrătirea n-a fost acceptată de garda veche, iar liderii lor se bat de atunci.

Au făcut haos la Steaua – Rapid, în Ghencea, în timpul jocului câştigat sezonul trecut de oaspeţi. Apoi, istoria s-a repetat pe Giuleşti, la aniversarea a 82 de ani de ani de la înfiinţarea clubului, totul culminând cu scandalul de luni. Cele câteva sute de persoane venite teoretic să-şi revadă favoriţii, s-au luat la bătaie în aceeaşi tentativă de reglare de conturi în stil mafiot. S-au scos şi cuţitele, dar l-a spital n-a ajuns nimeni înjunghiat, ci doar un bătăuş cu nasul spart.

Poliţia chemată la faţa locului a indentificat şi legitimat 16 persoane, care au confirmat scandalul. Turbulenţii dispăruseră însă de mult. Nu se ştie dacă această bătaie s-a soldat măcar cu vreo concluzie finală sua mai urmează şi alte astfel de evenimente jenante şi care nu le fac cinste rapidiştilor. Cert este că Pancu şi compania au tras o sperietură pe cinste, văzându-şi fani că se bat între ei. De scârba care i-a încercat, nici nu mai are rost să povestim.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net