Echipa lui Ursea a revenit de la 1-2 în inferioritate numerică

ursea-adrian-epa-efe-h_56555758.jpg

Adrian Ursea
Adrian Ursea
Foto: EPA-EFE
Citeste tot despre: 

Antrenată de Adrian Ursea, formația Nice a câștigat cu 3-2 (1-2), pe teren propriu, meciul cu Brest din etapa cu numărul 36, antepenultima, a primei divizii din Franța, Ligue 1. Gruparea ocupă locul 9 în clasament, cu 49 de puncte, la unul de Montpellier (50) și la 5 de Brest (55p).

Golurile au fost marcate de Rony Lopes (min. 38), Boudaoui (min. 61), Kamara (min. 89), respectiv Mounie (min. 4, 43). Gazdele au evoluat în inferioritate numerică după ce căpitanul Lees Melou a fost eliminat, în minutul 52.
După confruntare, Adrian Ursea s-a declarat mulțumit de  rezultat: „Acest meci câștigat este un frumos răspuns al grupului către toată lumea. Auzim adesea că echipa a renunțat, dar ea a încercat întotdeauna să performeze. Nu a reușit întotdeauna. La 10 contra 11, Nice a continuat să joace ca și cum ar fi fost pe 15 sau 16 în clasament. Sunt foarte mândru de reacția acestei echipe”.  
Într-un alt meci important pentru lupta la titlu, PSG a terminat la egalitate (1-1), meciul disputat pe terenul lui Rennes.  
Au marcat: Guirassy (min. 71), respectiv Neymar (min. 45+5 - penalty). Kimpembe (PSG) a fost eliminat, în minutul 85. 
Gruparea pariziană se menține pe locul 2, cu 76 de puncte, fiind la 3 puncte de liderul Lille, cu două etape înaintea finalului campionatului. AS Monaco se află pe locul 3, cu 74 de puncte.

Loading...