Echipa lui Dan Petrescu a retrogradat oficial în a doua ligă chineză

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu nu a putut să producă minunea în China şi după o nouă înfrângere, 0-2 acasă cu Guangzhou R&F, a retrogradat matematicFoto: Click!
Dan Petrescu nu a putut să producă minunea în China şi după o nouă înfrângere, 0-2 acasă cu Guangzhou R&F, a retrogradat matematicFoto: Click!

Dan Petrescu a avut din start o misiune imposibilă la Guizhou Zhicheng pe care a preluat-o la jumătatea sezonului când echipa era pe ultimul loc şi cu un lot foarte slab.

Pentru cinci milioane de euro pe lună, dintre care trei condiţionaţi de salvarea de la retrogradare, încercarea parcă a meritat, doar că până la urmă n-a ieşit. În ciuda unei lupte crâncene, Guizhou a trebuit să se recunoască înfrântă definitiv. Cea ce se cam ştia de câteva săptămâni a fost azi confirmat şi de matematică după ce trupa "Bursucului" a pierdut pe teren propriu în faţa lui Guangzhou R&F, scor 0-2. Cu şase puncte rămase în joc şi şapte până la locul de salvare Guizhou Zhicheng şi-a luat la revedere de la prima ligă şi trebuie să-şi facă planuri pentru promovare. Cu sau fără Dan Petrescu pe bancă, aceasta este întrebarea care ne interesează pe noi, iar dinspre Asia vin zvonuri că mai degrabă fără. "Bursucul" e pe făraş după ce chinezii nu ar mai încerca asaltul de la anul tot cu el prin preajmă, iar fostul internaţional e pe cale să se întoarcă acasă doar cu două milioane în cont şi o nouă pată neagră în CV.

CFR Cluj nu-l mai vrea pe Dan Petrescu înapoi

Din păcate pentru el nici varianta revenirii la CFR, dezvăluită de Gabi Balint zilele trecute, nu mai pare atât de fezabilă, mai ales după ce Daniel Stanciu, unul dintre conducătorii CFR-ului proaspăt instalaţi în funcţie, i-a jurat iubire veşnică portuhgezului Antonio Conceicao şi taie pofta lui Petrescu. "În ultima vreme au apărut foarte multe speculaţii şi nu numai pe tema întoarcerii lui Dan Petrescu la CFR Cluj. E o avalanşă de astfel de speculaţii, asta e când o echipă e pe primul loc, deranjează. E o luptă ca şi pe teren. În ceea ce îl priveşte pe Dan Petrescu, el e apreciat foarte mult pentru performanţa realizată aici, dar în acest moment antrenorul nostru este Antonio Conceicao. El are contract până în vară. Chiar ieri am avut o discuţie cu o parte din acţionarii clubului şi dacă lucrurile continuă pe aceeaşi linie chiar ne gândim la prelungirea contractului cu Antonio Conceicao pentru încă un sezon. El este antrenorul echipei de pe primul loc", a spus oficialul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net