Echipa la care joacă Harry Kane o va întâlni pe aceea pe care o sponsorizează jucătorul!

kane-harry-leyton-tottenham.jpg

Harry Kane joacă la Tottenham Hotspur și sponsorizează pe Leyton Orient
Harry Kane joacă la Tottenham Hotspur și sponsorizează pe Leyton Orient
Foto: Guliver / GettyImages

Situație mai puțin obișnuită în Cupa Ligii Engleze la fotbal. Aflată în divizia a patra, Leyton Orient a câștigat (3-2) disputa cu Plymouth, calificându-se în turul 3 al competiției, acolo unde va înfrunta pe Tottenham Hotspur. Nicio surpriză până acum. Doar că gruparea e sponsorizată, din luna mai, de către Harry Kane, care e legitimat la formația londoneză.

Internaționalul englez se va afla, așadar, în 22 septembrie, într-un conflict de interese. Născut în Walthamstow, o localitate inclusă în ”Marea Londră”, în 28 iulie 1993, Kane activează la Tottenham încă din perioada junioratului (2004-2011), după ce a trecut pe la Ridgeway Rovers, Arsenal Londra și Watford. În 2011, el a fost împrumutat o jumătate de sezon la Leyton Orient, formație pentru care a jucat 18 meciuri și a marcat 5 goluri. 
La mijlocul lunii mai, atacantul a decis să sponsorizeze pe Leyton. Atunci, căpitanul Angliei a explicat și motivul pentru care va face acest gest: „M-am născut şi am crescut la doar câţiva kilometri de stadion şi sunt foarte fericit că am ocazia să dau ceva înapoi clubului la care am început cariera de jucător profesionist”, a declarat fotbalistul, care a adăugat că acordul are aprobarea Premier League, a federației (FA) și ligii din Anglia, potrivit lequipe.fr. Potrivit înțelegerii dintre cele două părţi, jucătorii echipei Leyton Orient vor avea inscripţionat pe tricouri numele unei societăţi caritabile, la meciurile de pe teren propriu. La partidele din deplasare, pe tricouri va apărea un mesaj de mulţumire pentru personalul medical care luptă împotriva coronavirusului.
Pe hârtie, Tottenham Hotspur nu poate avea mari probleme în confruntarea de pe terenul lui Leyton Orient, însă confruntările eliminatorii sunt întotdeauna periculoase. În acest context dificil pentru el, Harry Kane poate decide să privească disputa din tribună. Mai cu seamă că internaționalul este implicat și în meciurile din Premier League, dar și în cele din Liga Europa, fiind posibil ca el să evolueze și în România, săptămâna viitoare (dată Tottenham câștigă cu Lokomotiv Plovdiv, iar FC Botoșani trece de Șkandia). 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1