E oficial! Daum a fost validat selecţioner al naţionalei României

Ultima actualizare:

    Chiar dacă 6 persoane din 15 au boicotat Comitetul Executiv de azi, iar una n-a avut drept de vot, neamţul a devenit selecţionerFoto Click!
Chiar dacă 6 persoane din 15 au boicotat Comitetul Executiv de azi, iar una n-a avut drept de vot, neamţul a devenit selecţionerFoto Click!

Cristoph Daum e de ieri la Bucureşti şi era clar pentru toată lumea că neamţul în vârstă de 62 de ani reprezintă alegerea finală a Federaţiei Române de Fotbal pentru postul de selecţioner.

Cu multe critici împotriva lui şi a preşedintelui Burleanu, nimeni n-a putut lua mutarea ca şi făcută, pentru că în Comimtetul Executiv s-a decis prin vot, iar scrutinul era împărţit. Având în vedere că Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, reprezentanţii cluburilor din Liga I, Valeriu Argăseală şi Florin Prunea, preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, reprezentantul cluburilor din Liga a II-a Ştefan Stana şi preşedintele CCA, Kyros Vassaras, au lipsit de la şedinţa Comitetului Executiv al FRF, toţi cei opt prezenţi trebuiau să voteze pentru Daum. Aşa s-a întâmplat, dar neamţul nu a fost investit cu 8-0, ci cu 7-0, pentru că Auraș Brașoveanu, reprezentantul ligii a doua, nu a putut vota deoarece are probleme în justiție.

Florin Prunea a contestat deja numirea lui Daum, spunând că s-a făcut într-o adunare nestaturară, în care era nevoie de o prezenţă de jumătate plus unu, adică 7+1, dar până la rezolvarea unei eventuale contestaţii, Cristoph Daum este selecţionerul României pentru următorii doi ani. Prunea are puţine şanse de izbândă, în Comitet fiind prezenţi 8 oameni, aşa cum cere regulamentul, iar faptul că votul unuia nu se pune, e cu totul altceva şi nu anulează şedinţa.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net