E mai tânăr cu 7.621 de zile, dar i-a dat gol! Răspunsul lui Buffon

Ultima actualizare:

    Gigi Buffon
Gigi Buffon

Juventus Torino e prima echipa calificată în finala Ligii Campionilor, campioana Italiei trecând fara mari probleme de semifinala cu AS Monaco.

După 2-0 în turul din Principat, "Bătrâna Doamnă" s-a impus şi în manşa retur (2-1), disputată marţi seară la Torino. Meciul a fost unul la discreţia lui Juve, care a înscris de două ori în prima repriză, prin Mandzukic şi Dani Alves, spulberând orice speranţă a monegascilor de a întoarce soarta calificării.

Pentru AS Monaco, singura consolare a fost golul înscris în repriza secundă de puştiul-minune Mbappe (18 ani) în poarta veteranului Gigi Buffon (39 de ani). 


    Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Despărţiţi de 21 de ani (mai exact de 7.621 de zile), cei doi au oferit imaginea serii la finalul partidei, atunci când "tăticul" Buffon l-a sărutat părinteşte pe cap pe Mbappe.

Reuşita tânărului atacant francez a însemnat şi întereruperea recordului de invincibilitate al lui Juventus în Liga Campionilor, torinezii oprindu-se la 690 de minute fără gol primit în cea mai tare competiţie continentală.

De asemenea, Kylian Mbappe va rămâne în istoria Ligii Campionilor drept cel mai tânăr jucător care a marcat într-o semifinală, la numai 18 ani şi 5 luni.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net