E Grozav doar pe tuşă!

Ultima actualizare:

    Grozav nu a apărut în  faţa presei în tricoul lui  Dinamo, aşa cum au făcut-o  ceilalţi jucători transferaţi  în această iarnă
Grozav nu a apărut în faţa presei în tricoul lui Dinamo, aşa cum au făcut-o ceilalţi jucători transferaţi în această iarnă

Gicu Grozav era nemulţumit de statutul de rezervă şi a părăsit clubul ex-sovietic fără să anunţe. Acum se judecă la FIFA cu cei din Groznîi şi “câinii” sperau să obţină dreptul provizoriu de a-l folosi. Însă, veştile avocaţilor i-au speriat.

Acum o săptămână roş-albii au anunţat că fotbalistul de 24 de ani va juca la ei până în vară, dar până acum mai mult a stat în camera de hotel. Românii sperau să aibă acceptul forului mondial, însă nu au primit derogarea. Mai mult, a intervenit o problemă: dacă Terek va avea câştig de cauză, dinamoviştii vor fi nevoiţi să plătească şi ei eventualele daune. Concret, românul a fost cumpărat de Terek în vara anului 2013 pentru 2,7 milioane de euro, acordul datând până în vara anului 2016. El a fugit de la echipă, în martie anul trecut activând ultimul meci la ruşi, deşi ar fi fost cu banii la zi şi implicit, nu poate cere încheierea socotelilor ca liber de contract. Astfel, ruşii au de gând să-şi recupereze banii şi pot cere despăgubiri de milioane de euro, suma urmând să fie achitată de fotbalist şi de clubul care ar accepta o eventuală legitimare. Speriaţi, “câinii” au decis să aştepte soluţionarea şi, dacă se va primi un răspuns favorabil, Grozav va pleca în cantonamentul din Turcia. Deşi, până la reluarea competiţiilor oficiale a rămas mai bine de o lună, şi ar fi timp pentru primirea “vizei” temporare, problema e că Grozav nu a mai făcut o pregătire fizică centralizată de un an. Astfel că i-ar trebui mult timp să revină la forma maximă, deci transferul său nu s-ar justifica.

Antrenat de familie

Grozav a stat în aceste luni la Alba Iulia, iar acolo s-a pregătit alături de neamuri. Unchiul său Cornel Ţălnar i-a făcut un program specific, iar verişoara Sendy, multiplă campioană la karate, l-a antrenat, folosind inclusiv metode din arte marţiale. “Nu am avut o perioadă prea bună din punct de vedere sportiv. Oricum, m-am antrenat zi de zi şi voi da totul pentru a reveni la forma de dinainte”, a spus Grozav.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net